Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, April 15, 2010

Tolong aku... sesiapa?

kawan2 budiman..
aku ada masalah besar hohoho... (beso la sangat...)
masalah berkaitan blog sebenarnya!
tak tahu mengapa, kenapa, apakah yg menyebabkan apabila klik pada nama ku 'KELLA' blog yang akan keluar ialah 'KatalogKay' padahal aku membuat komen dari 'Mathari' dan 'MATHARI' adalah blog harian ku.. sepatutnya akan keluar kedua2 senarai kan, seperti kebiasaan blog rakan2 lain, yg punya 2 atau lebih dari 1 blog, mesti kat 'My blog' tu akan kuar semua senarai blog kan?


tapi lain pulak dengan kes aku! huhu...


~nampak tak kat atas tu.. 'katalog kay' aje yang keluar..


~ hmm.. sedangkan aku ada 2 blog..~

Bukan aku tak cuba godek2.. dah cuba try test and error pun.. tapi same je...
tak tahu mana silap ntah..
Siap tanya blogger Mimy pun, diorang pun pelik je camne leh jadi cam ni..
thanks mimy..

kot2 sesape teror kat luar tu bleh bantu, saya alu alukan..
tolong ya..
shie shie ni! terimalah kasih ku..

7 comments:

sI tEDI said...

pakai emel yg samakan?

aku pun x dapek nak jawab
sbb aku nye dua2 ade bersama

Amanina said...

sy cuba solvekan ye. insya-Allah.

pergi dekat dashboard >> edit profile

dekat bahagian privacy kan ada "show my blogs" pastu klik kat "Select blogs to display"

lepas ubah, save settings. :)

kella said...

yelah tedi.. emel sama...
tulah.. sepatutnya dua2 kena ada bersama.. tak tahu mana silapnya!
urrghhh..
cam pelik bin ajaib jer..

kella said...

Amanina!!
haah la!! da solve! tengkiu.. tengkiu.. tengkiu so much! hohoho..
itu caranya ya! time kacik byk2..
kalau tak... buntu dibuatnya!
lama dok pikir, poning dah jdnya!
tak rugi aku buat entry saranan si mimy ni!
Again.. thanks so much!

Anak Perak said...

baru nak tolog.tlbt ckt.hehe

kella said...

tengkiu to u too Anak Perak, ate idokle teman tahu cepat beno boleh solve nya!
Tima kasih atas kesudian anda..

Mimy Hamid said...

wahh sudah settle...ok arrrr

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker