Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, May 12, 2010

Bunga Sakura Citarasa Rinduan

Sakura dari kak Ayu..
terima kasih tak terhingga!, sebab sudi beri penghargaan ini...
malu sebenarnya, (cheeehh)
sungguh terharu mendapat penghargaan sebegini rupa,
siapalah daku....

Pernah dengar lagu sahabat dari Aizat?
tujukan lagu ni khas untuk kak ayu.. dan sahabat sekalian..
dengar lagu ini.. alunan melodinya sangat menyentuh perasaan
kalau tak pernah dengar, cepat cari, dan dengar..
sangat syok...
takpun..
dengar....
ku nyanyikannya..

Lirik Lagu Aizat - Sahabat

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah


IringJeling: Gembira dengar luka akak tu dah 90% sembuh! Alhamdulillah.. berkat kesabaran kan... sentiasa percaya akan rahmat di sebalik kejadian.. membuatkan kita akan lebih bersyukur... :D

7 comments:

sI tEDI said...

lagu sahabat tu mmg best dan menyentuhh ati!! :)

LYaFRINA said...

huhuhuuu...
suka lagu sahabat tu..

kella.. kita kenal k??? lya nk tgk gk pic kella y jelas2..nanti upload yer.. kot2 mmg lya familiar dgn muka kella..

Mimy Hamid said...

aku tak pernah dengar lagu ni...prihatin ko kan as kawan..caiyok

Siti said...

ok sakuraaaaa...hehehe...sejuk mata memandang gambar tu

kella said...

Tedi: kan? lagu tu nyayat je...

Lya: oh lya, ok, kalau free2 boleh godek2 dalam blog ni, segan nak tunjuk muka.. tak glamer..hehehe..
thanks lya.

Mimy: lagu nie best ko mesti cari dan dengar, pastu ko tujukan untuk aku ya!

Siti: Sakuragi..hehehe.. kak Ayu yang kasi.. sangat cantik..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam malam sayang

terharu sangat..sbb kella bagi lirik lagu nie...sbb nie lah pertama kali sis dpt tahu lagu nie...dr aizat ker?... nak search tube lah..

terima kasih sesangat sayang..

kella said...

kak ayu dengar tau! sure akak tambah terharu.. cheee...
hehehehe... ;p

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker