Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, April 6, 2010

Saya Budak Baru Belajar

Ditujukan pada aku...


Sebenarnya Tadi baru dapat tunjuk ajar serba sedikit dari Cik Mimy kita.. pasal Nuffnang nih!

hihihi...


dengan rasminya hari ini aku dah register ngan Nuffnang! itu pun ngan bantuan Mimy dan kawannya!


tengkiu! u gurls Rock!


ntah hape mimpi tetiba nak join nuffnang? walaupun sebenarnya aku mula berblogging dari Okt 2008... hmmm sebenarnya aku tak paham, tak reti, tak tahu pon apa tu nuffnang, si Mimi mmg selalu je suh aku join menda alah nuffnang nih! hasilnya lumayan katanya... ya... !


Apa pun akhirnya.. aku dah join hari ni..!



ye..

Saya budak baru belajar.. kalau salah tolong tunjukkan... :)

4 comments:

Mimy Hamid said...

bagus sudah maju..welkam beb

ct_nurmarlissaa said...

dear..key laa..meh ajar akak plak...akak dah resgister tapi tak faham function nyer...laa

kella said...

mimi ko jgn lupa klik aku tau!
dah ada tu..

kella said...

k mas: kita pon baru belajar ni, nuffnang ni pon si mimi ni hah tolong ajar kan! hehe.. insyaAllah.. apa2 yg kita tahu tu, bleh je share kak...
ilmu harus dikongsi... kan..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker