Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, April 12, 2010

Bila nak buat entry baru nih.. asyik sangat dok baca blog Ben!

hehehe...
ayat di atas bukan ayat nak 'ayat' Ben ok..
itu yang terlintas dalam kepada otak nih tadi..
sedang layan blog En Ben ni (dia pulak nak di jelajahi! harusss...) tetiba lak tengok ada entry baru lagi!
(dalam hati..) wah..Si En Ben ni cepat sungguh meng'update' blog nya nih!
ada saja idea nya!
Eh, tengok blog aku plak! ari ni tak update pon lagi!
eh ape nak tulis ari nih.. ada citer ke? hmm...?
aaah... ok..ok ! ada.. ada..!

Iring Jeling: kata nak update hari-hari kan...?! (azam baru untuk blog) hehehe...

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker