Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, April 22, 2010

Apa ada dalam paper beg itu?

Semalam ku janji mahu kerobek dan tunjuk apa ada isi kat dalam paper bag itu?


~ ini lah sebahagia barangan nya.. ada t-shirt, notebook, pen, pendrive (itu hadiah cabutan bertuah! yes.. no 7!) pen, sweets.., beg dan mug yang nampak seperti istimewa? apa tulisnya? hohohoho.. empunya siapakah?


~ empunya budak di atas itu... gambar glamer je lebih!~


~ disamping itu dapat pokok kecik ini juga! sempena earth day!~

sayang my Tn Hj (bigboss) tak dapat turut serta semalam, kalau tak mesti lagi best!

IringJeling: makan banyak.. ilang diet!

2 comments:

sI tEDI said...

cawan ada gmbar. buat hiasan je lah. :)

Deanna Yusof said...

Pokok ada label Ibil.... adek aku keje Ibil... huh... Ibil bagi pokok jer? tetiaaannn...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker