Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, April 23, 2010

Baru Keluar Dari Bilik Bos? Lamanya? Apa Kau Buat Didalam?

buat apa??.. banyak menda yang aku dapat masa di dalam sana!
Semua yang aku dapat ni nak kena selesaikan hari ni!
gila dah tghari nih..

1- Hubungi Hj Anuar- minta hadir mesyuarat jam 2.30 ptg ni, remind penganjur.. OK DAH SETEL
2. Minta remind pada orang yang uruskan parking kat Annexe, kasi warning pada itu orang yang selalu parking kat tempat bos tu! berani dia! (aku lak marah lebih.. bos suruh pesan je..) DIA PERGI TAKLIMAT, JAP AGI KONFEM BALIK
3- Follow up ngan En Hamid Kadir, napa tak reply emel.. nak buka francise TM baru cam susah je.. DAH FOLLOW TO THE UP!
4-Untuk 'meeting' 26hb ni- single installer, forward emel untuk wakilkan boss sebab 'meeting clash' ngan mtg lain, carik wakil sesuai!
5-Tolak meeting di atas, dan terima meeting NO Workplan! segera! OK SEMUDAH A B DAN C! (BLAGAK DE..)
6- untuk 27hb pula- hantar 'meeting invitation' pada semua kepala 'head' untuk Mesyuarat 'Re-Org', hari ni ya cik.. DAH HANTAR EMEL INVITATION
7- Untuk 28hb Sila tukarkan masa Mesy ANI2 ke sebelah petang 2.30 dan maklumkan pada setiap 'kepala'. Jangan lupa tukar masa untuk booking bilik mesyuarat! nanti takde bilik mesyuarat, aku yang 'mampossss!!' OK DAH MAKLUM, BILIK PON DAH!
(upss! terbenti jap, sebab tetiba En Bos Besar jenguk kepala kat bilik aku dan pergi! ishk! cepat2 aku minimizekan tab ini! terporanjat den!)
sambung balik..

8- Untuk 29hb- sila pastikan dengan penganjur, untuk 'check-in' Hotel untuk mesyuarat Management Retreat, boleh tak nak chec-in pada belah malam sebelum mtg.

dan tadi si Boss Besar masuk dan bagi lagi 2 tanggungjawab..

9- Tolong 'invite' sekali en Zamri untuk mtg pada 27 ni ya! cc pada VP ya!
10- dan pastikan dengan pihak ITD, mengenai emel yang di 'volt' tu, macamana cara nak kembalikan pada yang asal...

sesambil tu, dia dok depan ni, tadi, bcakap ngan staff lain... sambil aku memainkan peranan menaip ini di blog!

Yess Boss..

yes bos jela keja aku!
dah tengahari pon bosss.. nak pegi semayang Jumaat kan?!..

IringJeling: blog2 juga.. kerja2 juga...

5 comments:

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...wahhh..banyaknya kerja kena wat...ngeh3

kella said...

salam honeyBunny! tengkiu.. ziarah... memang ujung minggu byk sket keja.. sebelum coti esok.. hehe

nana said...

huhu.. takpe keje la sekuek nye.. ujungbln dpt gj hehehe

kella said...

Hye Nana! gaji dah dapat dah nak kena kuar balik! keta osak pulak! huhuhu

Mimy Hamid said...

task work ko byk gak..aku?? keje blog je..heheh bos aku sempoi jekk

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker