Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, April 20, 2010

Tag Apa Ada Dalam 'Handbag'

hmm.. tag dari Mis mimy lagi nih! takpe2 aku suke..
leh tunjuk beg baru..
hehe

~ beg baru nih, Mr Zule belikan! baik hati belanja si isterinya yang dah kelusohan beg!
beg ni beg galas belakang, aku suka jenis beg gini, naik moto pon senang, nak jengjalan pon senang, tak le risau yang galas2 atas bahu tu, aku asyik kepit je kat ketiak, peragut ramai wooo..sekarang.. hmmm~


~ jom geledah, kat poket kecil kiri kat depan, harus aku simpan segala kekunci kira-kira , kunci rumah, opis, kereta.. segalanya..


~ poket kecil kanan pula, ada bodak miyami, pas semayang asar, nak balik kena touch up sikit, nak jumpa suami kan.. pastu calit lipstik Nutrimetic sket, ada juga sanitizer, dan tisu!



~ oh ya! terjumpa gardenia dalam beg la! leh isi perut tika lapar, cicah milo pon sedap!


~ya.. ini spek kena ada, sebab aku rabun silau, panas kalu.. pakai spek..


~ selebihnya, beg duit aku, buku catatan dan pen.. tulis belanjawan dan idea2 untuk tulis blog! hehehe... pastu ada external drive, dan.... ups! yg terselit putih comei nyorok kat bawah tu....pssst... tuala mini ekstra kecil wanita ! modesto! kena ada, kot2 terrrr ke, atau kengkawan terrr ke.. leh kasi pakai..~
ok. tiba giliran nak tag, sesiapa pun boleh buat, Si Tedi, Kak Mas, Liessa, K Siti, Kak Lynn, CguIsza, marilah sesiapa sahaja yang rasa teringin buat ni, buat aje..

3 comments:

sI tEDI said...

serius! aku x de handbag.. sila percaya!

cikgu isza said...

okey2 nanti saya akan geledah beg saya :)

kella said...

hehehe.. tedi! aku telah percaya!

Cikgu... terima kasih..!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker