Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, April 22, 2010

Blog List Ben Ashaari

ya.. sekali lagi! ia adalah Ben 10 Ashaari! oh.. begitu berpengaruh dia terhadap diriku?
jangan kamu tak tahu ya En Ben!
tak percaya ?
percaya lah!
memang ini yang selalu aje aku tanyakan kat dia diruangan komen tu, mcmana nak dok dalam blog list nya, hehehe..


Nak berada dalam BLOG LIST BEN ASHAARI ? Sangat mudah jer ..

Buat satu entri ...

1 ) HEADER BEN ASHAARI BLOG ..
-ok telah siap!
2 ) Kenapa anda rasa anda patut berada dalam blog list BEN ASHAARI ?
-Kerana blog hebat seperti blog ku ini seharusnya berada dalam listnya! hahahaha... hebatkah? tidak la.. ayat di atas sebagai pemangkin semangat sahaja..

'kerana' yang sebenarnya ialah.. kerana ingin mencabar kewibawaan diriku di persada blogging ini, sebab dengan meletakkan diriku di dalam 'BL' Ben, secara tak lansung, aku kena aktif bersukan berblog, update hari2 (motto baru tu!) dan perkemas rapikan lagi penulisan setiap entry!
kenapa? sebab dah tentu2 orang yg datang blog kita tu harus tertarik, menarik untuk terus ikut blog aku..dan yang paling penting, mrk suka akan blog ini..
melalui itu juga akan ada byk info2 berguna,cadangan, teguran atau nasihat yang boleh dikongsi bersama.. kan aku telah keluar dari bawah tempurung.. jadi, bagilah peluang untuk si katak,.. err..si katak yang itu.. Meneroka...!
waaahhh....
3 ) Sehari , berapa kali update blog ?
Jujur, sekarang ni ... paling sikit 1, paling bayk 3-4!

ok, Bro Ben, jika layak, masukkan sahaja diriku dalam list mu itu.. jgn tunggu lama2.. nanti lama2..

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker