Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, April 13, 2010

Penjelajahan Ben akhirnya tiba!

TIma kacih aku ucapkan pada Bro Ben! akhirnya tiba juga penjelajahannya ke blog aku yg tak berapa gah ni! tengkiu atas pendapat mu itu... hehehe.. kaji..kaji.. dan kaji lagi katanya!

Semacam suatu perasaan best yang syok yang berbunga-bunga lagi terharu je bila tengok entry yg dibuat untuk kita tu! hahaha.. sebelum keluar berdebar-debar pula! hihihi.. excited de sebenarnya!
Apa pon bukan aku sorang je kot yang rasa gini! ramai orang yg rasa camni!
tahniah ya Bro Ben coz anda telah berjaya menggembirakan hati orang ramai!
tetiba je aku tengok kat analitik pengunjung (chee.. sejak ada nuffnang, dah pandai dah..heheh)
dari sorang, 2 je klik blog aku ( si mimy la sape lagi! i love u mimy!) tetiba mendadak ke 14! huu.. semata2 sebab Bro Ben nya entry la kot.. huh! dasat de...

Sejak aku join nuffnang 2 minggu lepas la baru ku tahu boleh check2 ni! mmg aku tahu tak ramai tgok blog aku pun.. dan semesti nya angka 14 tu paling ramai la bagi aku! terharu la plak!
Untung Ben membebel..
Jangan berhenti membebel tau!

hehehe.. apa pon..

Tahniah untuk Ben, thanks untuk sesiapa pun yg sudi singgah di sini! sudi-sudilah selalu! ada apa kekurangan, pendapat leh share je..

dont worry.. be happy! :D


~ terima kasih.. nah.. amik cookies sorang sekeping..~

3 comments:

cikgu isza said...

entri penghargaan.. orang berbudi kita berbahasa :)

CatlinaFly said...

tahniah :)..sy datang dari blog ben lah ni!..

btw, kalau nak tukar header blog, leh cuba tgk sini k..http://kedaigambarkami.blogspot.com

kella said...

CikguIsza: haah.. penghargaan buat mereka berbudi..:D tq singgah..

CatlinaFly: tq sudi singgah.. nanti kita pi tengok k! :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker