Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, April 21, 2010

Sekali dapat cekodok laa....



Harus la terliur tngok cekodok nih! ini mmg feveret!
jalan2 tadi jumpa lak cekodok ni kat rumah Ben dari Lyafrina, tapi baik hatinya nak kongsi ngan semua.. disebabkan aku suka blog kamu dan aku memang sudi.. maka aku buat ya!

kena jawab semua tag ini:



1. Sila copy gambar cekodok di bawah
ok dah copy!

2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
- BEN

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
- hehe.. tak penah dapat sarapan ngan cekodok pisang, tp kalau dapat, best! suka makan panas2.. lemak berkrim disukai ramai..

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
- yes... 10.05 pagi
5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
Mimy, Syarifah, Tedi, Kak Lynn,
dan pada semua penggemar cekodok pisang...


IringJeling: lama tak makan n buat ni, coz Si Suami tak gemar ini, harus aku beli je, tapi beli selalu dapat yang tak sedap je..

1 comment:

sI tEDI said...

tag!

ingatkan ko yg buat cekodok. baru nak minta sikit

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker