Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, December 10, 2010

Zhao shang hao!

"Zhou shang hou!!
ni jin tian hao ma?
wo hen hou... :)


Ni zuo shen me?
ke Allah (Anl la) bao you ni.."

haha! saja bermandarin pula hari ni!
dulu2 je ada belajar bahasa ni.. tapi dah lama tinggal..
tak praktik.. jadinya lansung ler tak tahu..
itu pun basic je tu..

cuma bermaksud..

" selamat pagi!
Apa khabar kamu hari ini?
saya sangat sihat sahaja...  :)
kamu sedang buat apa tu...?
Semoga Allah merahmati kamu.."

:)

ok, selamat menjalani hari Jumaat ini dengan baik dan suksess...
maaf, tak sempat nak singgah sebahagian besar blog kawan kawan.. cuma yang mana sempat je singgah...
InsyaAllah, moga ada kelapangan nanti aku kan singgah..


Iringjeling: dah lama takda iringjeling..

8 comments:

LyNn HaMzAh said...

teringat belajar mandarin waktu part 3 di uitm shah alam dulu...

Zanna Rohim said...

Salam

Ney hau ma? wah itulah yang tau..semoga jumaat ini membawa keceriaan yang berpanjangan dlaam hidup anda jua

Mata Hati said...

terror tu cakap cina..
selamat hari jumaat.. :)

ibuintan said...

as salam kella,

semoga ceria hari ni...

nabilah_2908 said...

bermandrin hari ni yer...hehe..

ok gak share kt sini... ;)

take care yupp...hari jumaat..harus la ceria2...esok dh cuti.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BROKEN RELATIONSHIPS

Kakzakie said...

Salam kella,

Alhamdulillah masih diberi peluang menikmati hari jumaat dan semoga terus dengan limpahan rahmat dariNya.

AesyaZealous said...

ni de nan pengyou jiao shenme mingzi??
kekekekekekeh

kella said...

k lynn: hehehe.. kita pun belajar masa tu! masa tu excited sangat! hari hari pun mau bercakap ngan kawan! best! tapi bila dah tinggal.. tak praktik.. lansung lupa la.. :)

Zanna Rohim: terima kasih.. jumaat telah berlalu dengan bahagia, dan kini hari sabtu pula.. semoga zanna dan keluarga juga berbahagia selalu.. terima kasih singgah sini ya! :D

Mata hati: tak terer pun la.. ingat ingat lupa je... dah lama tinggal masa belajar dulu.. hehehe..

Ibu Intan; terima kasih sudi ikut blog ini! kita baru perasan...

Nabilah: hehehe... saje je buat kelainan sikit je.. terima kasih nabilah... hari ni dah tiba.. hari cuti.. bleh le jalan2 cariblog.. hehehe..

kak zakie: alhamdulillah... terima kasih atas doa itu.. tu yang semalam tu berjalan lancar je harinya.. berkat jumaat, berkat doa kak zakie..:)

aesyazealous: hehhe.. wode nan pengyou jiou aesyazealou! hehehehe... boleh ke? hehhe..
terima kasih sudi singgah sini... :D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker