Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, December 23, 2010

Snek Petang: Asal Usul Nama Kumpulan / Ahli Musik!

Salam... Sekadar gurauan..di petang hari... :)

1)Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji / Abang-abang
Haji.....KUMPULAN BAJI
2) Kumpulan yg minat kat sheilawati...SHEILA ON 7
 3) Penyanyi yang paling demand banyak duit.....HETTY COST ENDANG
4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.....KUMPULAN SPIN
5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.....ABOT (dalam  bahasa jawa
bermaksud berat)
6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.....O.A.G (Orang Asli Gombak)
7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.....SCOIN (pakai syiling jer)
8) Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.....AL-JAWAHER
9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.....MAY (Bau Sabun)
10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.....AMUK
11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional .....MANTERRA
12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.....GIEGIEL
13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.....HEADWIND
14) Kumpulan yang telah mengkormersialkan Roti
Benggali Pedas.....GINGERBREAD
15) Kumpulan yang mudah berpecah.....KRISTAL
16) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri .....LEFTHANDED
17) Kumpulan yang ada power..... KEMBARA (sebab ader DVVT)
18) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.....PADI
19) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.....TOO PHAT  (Ke-too-phat)
20) Penyanyi kesukaan David Beckam.....SITI SARAH
21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.....PRETTY UGLY
22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.....METALASIA
23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.....4U2C
24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.....MELLY GO-SLOW
25) Kumpulan yang sentiasa menyambut 'HARI GURU'.....TEACHERS PET
28) Kumpulan yang susah nak sakit.....MEDICINE
29) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.....DR. KRONIK
30) Kumpulan pertama yang buat show kat everest .....IKLIM
31) Kumpulan yang kena sertu apabila di sentuh.....BLACK DOG BONE
32) Kumpulan yang paling bengap walaupun dah kaya.....PAK PANDER
33) Kumpulan yang paling di hormati .....KUMPULAN DEWA
34) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.....NEW BOYZ
37) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali
bulan 9.....SWEET SEPTEMBER
38) Kumpulan Paling berani.....KAMIKAZE
39) Kumpulan yang selalu gi konvoi.....XPDC
41) Kumpulan yg ada sayap tapi tak boleh terbang macam ayam.....WINGS
42) Kumpulan yg suka amik gambar & autograf.....FOTOGRAF
43) Kumpulan yg selalu dapat cari orang (macam along/ceti).....SEARCH
44) Kumpulan yg sering kemarau / kekeringan / horny.....GERSANG
45) Kumpulan yg selalu banteras rasuah tapi beri rasuah untuk buat
album.....B.P.R (Bumi Putra Rockers)
46) Kumpulan yg suka dera kucing.....Alleycats
47) Kumpulan yg banyak taik mata.....E.Y.E
48) Kumpulan yg suka tanam dan jual bunga ros hitam.....BLACKROSE
49) Kumpulan yg selalu adakan jualan karnival beli belah.....MEGA
(Mega Sales)
50) Kumpulan yg ada daya tarikan bumi.....GRAVITY 
 51) Kumpulan yg ada macam2 bau (bau wangi, bau busuk, bau kentuttttt)..BAU
 52) Kumpulan yg banyak berfikir sampai terangguk2 & tergeleng2 &
tergolek-golek...AHLI FIKIR *

tapi aku tak faham satu je!
kenapa beckham suka siti sarah?
kenapa siti sarah beckham! kenapa?

5 comments:

princeduyong said...

hehe....ade je...

mzhany said...

Penyanyi kesukaan David Beckam.....SITI SARAH

tak paham kenapa david beckam dgn siti sarah...hohohoo

ct_nurmarlissaa said...

Wahhhh..kelakauuuu laaa..yang

kella said...

huhuhuh...
ntah le tu yang tak paham gak tu ngapa siti sarah..
hohoho...

Iskandar Zakaria said...

kelakar betul..kadang2 ada gak logiknya yang kebetulan jadi kt diorg.

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker