Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, December 2, 2010

Hari hari aku menang! sangat bertuahnya diriku ini! siapa mahu kongsi??

semalam.. YOU HAVE WON- MICROSOFT CO-OPERATION MANAGEMENT

tadi..Your Emails Had Make You A Winner! - STANDARD BANK INTERNATIONAL

kelmarin.. Your E-mail Address Won (£750,000 UK Pounds) - OPEC 2010 AWARD!

3 hari lepas? Winning Numbers :47-14-34-85-67-32 - PUBLISHER CLEARING HOUSE!

minggu lepas - Surprise!!! GET YOUR MONEY NOW!!

wahhhhh!!!!!!! kayo.. mokcik kayo la weh gini....
ada sesiapa nak share ke? 
meh meh aku forward emelnya!

ish..ish..ish.. kat atas tu semua emel emel yang diorang hantar kat aku! ntah dari sesiapa saja!
bertuah la woi orang nak kasi duit bertimpa begitu aje! hari hari lak tu!

mula mula macam teruja! tapi lama lama naik marah dah! hehehe...
aku yakin korang pun pernah dapat jugakkan emel sebegitu kan?

Iringjeling:sila jangan bagi maklumat diri seperti yang diminta, ini semua sindiket je, semua ni tipu je! huh!

11 comments:

Kakzakie said...

Salam kella,

Kakak pun selalu dapat macm tu juga. Delete je...nak baca pun macam dah hafal patah-patah perkataan yang sama.

LYaFRINA said...

hahaha.. kayo la kita yer..
lya slalu gok dpt email g2.. serabut j tgk kat email tu.

amirah said...

hai kella...thanks for visiting my blog. eh, citer pasal benda alah email ni kan camne nak stopkan ek...ada tak cara?huhuhu..saya punya berlambak2..tak larat nak delete satu2.Karang terdelete pulak email org lain. ishh...mmng byk giler masuk dlm email.

deena farhana said...

deena pnah juge dpt dulu..hmm..abaikan je..jgn lyn,...

My Little Diary said...

salam,
hahahaha... kalau betul lah kan, dah lama org2 mesia ni kaya raya dgn senang kan.... termasuk lah saya ni
huhu...

Amieynna Amin said...

gile kaya kamu..
saya pun selalu dapat email mcm ni..
bengong je

ardinihumaira said...

nyampah tengok emel cemtu.. rasa nak block ja tapi tak gheti nak bloack cmana spam2 email 'orang kaya' tu masuk email. huu... kadang2 rasa nak baca. pas baca sakit ati. kan kan ;p

TUKANG KATA said...

haha..kalau kenyataan takpela jgk..ini realiti tak seindah mimpi.sakit hati tk nii..

p/s; terima kasih tag tk ya.i.Allah ada masa TK buat :)

LyNn HaMzAh said...

hahahaha...kak lynn bersepah dah dapat hadiah macam nie...jangan percaya yer kella...tipu helah semata jer tu...

nabilah_2908 said...

sama lah kita...hari2 pasti ada...

tak english..bahasa melayu pun ada..yg kelakar..dlm bahasa melayu tu..betul2 translate dr english..tk ke kelakar je bila baca...sah2 menipu..huhu...

biasanya sy tick spam jer.. pas tu delete.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEART ATTACK

kella said...

Kak Zakie: hahaha.. akak lagi la sampai leh hafal ye! kelass! tulah pasal! ntah mana2 je dapat emel kita kan? huhu.. kita pun delete je.. :) tq..

Lya: kayo dah tak terhinggo lagi dah! hehehe sama2 la kita kaya lya.. kaya emel je! hahaha

Amirah: hai..takpe kita kawan kawan biar ramai.. kan? :)
itu kan, boleh je jadikan dia sebagai spam, nanti kalo datang lagi dia akan dok kat spam je, pastu, kita delete je semua kat spam tu, takyah pilih2 lagi.. :) do keep in touch! :D

Deena: haah.. abaikan sahaja la deena! saje je kuarkan entri gini, sebab dah byk sangat berlambak lambak, kalu lah betul... huh! setiap minggu kita turun sabah bah....jumpa deena! :p hehehe..

Rima: ya! termasuk la saya, dia, dia dan dia! tapi percaya tak.. memang ada orang yang percaya dgn semua ni tau! berharap ianya betul laa... hmmm :) tq.

Amieynna: haha, memang bengong sebengong bengongnya! hahaha... byk nya bengong! ;p

Dni: ntah dari mana je diorang dapat emel kita kan? hari2 penuh dengan emel2 sebegitu je! nyampass ai! :)

TK: hehe.. kalo jadi kenyataan, kita akan setiap hari kasi hadiah kat semua blogger dan pengomen pengomen yang setia.. kan? kan? :D

K lynn: haah kak.. kita tak percaya pun.. helah dan tipu muslihat semata mata! ' aku tak bodoh' hehe.. :) tq k lynn

Nabilah: hahaha,... tak boleh blah.. BI di BM kan? itu sudah lebih!huhu mesti kelako giler je ayatnya kan?
haii...macam macam ada pun...
dunia.. ya dunia...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker