Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, December 20, 2010

Khabar dari seberang laut..

Salam..
pagi tadi telah mendapat perkhabaran dari Deena sendiri!
Syukur.. Deena semakin sembuh walaupun masih perlu dipantau...
gembira dengan perkhabaran ini..

Syukur Allah masih berikan peluang..

deena oh deena..
Kamu jauh di sana
 sentiasa sahaja ingin mengetahui, apakah perkembangan kamu..
untuk setiap saat dan ketika..
risau dan tertanya tanya bila tiada perkhabaran perkembangan kamu..
rasa nak terbang ke sana kalau boleh.. :)
harap deena makin sembuh hendaknya,
makin sihat,
makin kuat
dan makin cantik..
semoga persahabatan ini juga makin utuh
dan dirahmati Allah..
InsyaAllah..

terima kasih juga untuk para para kawan ku di sini yang sangat manis dan baik hati mendoakan deena.. :)
semoga kita semua dirahmati Allah.. :)

Terima kasih cun09 sudi ikut blog ini! aku perasan hari tu follower 93 pastu jadi 92 pastu jadi 91.. pastu sekarang 94 pula.. ada yang keluar masuk keluar ni.. :p
tak mengapa hak masing masing..  :)

7 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam..

hai kella...good morning.
sukanya kak ayu baca entry ini,..denna semakin sembuh...syukur3x...


semoga denna semakin kuat dan dapat membaca entry ini..

bab follower kan. kak ayu dah banyak kali kena...boleh susut sampai 5 folower...tapi tak apa..yang penting keikhlasan kita berblog..
itu sudah memadai..

kella, jom join contest kak ayu..

Zanna Rohim said...

Salam.
Alhamdullilah berkat doa dan keyakinan dari nilai persahabatan awak.

nabilah_2908 said...

alhamdulillah...bagus la kwn kella dah makin ok.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

kella said...

kak Ayu, ye... tadi baru dapat hubunginya... Alhamdulillah ada tanda tanda positif..
syukur..
terima kasih kak ayu..

yelah kita pun pelik, boleh rupanya keluar masuk! hehehe... takpelah.. betul kata kak ayu. keikhlasan berblog tu yang penting.. :) terima kasih kak ayu.. :) nanti kita mesti mau join itu contest juga! :)

ZannaRohim; Alhamdulillah... Allah yang menentukan segalanya... terima kasih .. :)

Nabilah: terima kasih nabilah.. insyaAllah, semoga dia makin sihat hendaknya.. :)

LyNn HaMzAh said...

ha...dekat blog kak lynn pun ada gak macam tu...x per la...hehehe...

cun09 said...

salam dik...

semoga ukhuwah kita terus terjalin ^_^

kak liza ada email deena tp x dpt :(

kella said...

kak lynn; ada juga kes yang macam ada orang follow tapi tengok kat list cam same je! uhmmm..

Kak liza! gembira kerana dapat menjalinkan persahabatan dengan akak juga? emel tak dapat? mungkin penuh ke ape ya? nanti kita check ngan deena..

:)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker