Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, December 22, 2010

Perasaan hebat ketika di awangan..

Bertuah dapat merasa pengalaman sebegini..
yelah untuk orang yang selalu melalui jalan daratan seperti aku, sesekali dapat terbang di angkasaraya memanglah mengujakan..
maklumlah bukan selalu..
kalau orang mampu tu boleh ler selalu..
:)

bawah ni gambar2 yang aku sempat shoot,
ni dah nak sampai kl dah ni, tapi tak tahu ler apakah tempat di bawah tu..
cuma cahaya cahaya itu sungguh mempesonakan...
cantik..
Subhanallah..
sib baik dok tepi tingkap..


chanteek tak korang...?
korang? korang memang la canteek kan?
hhehehe...



masa tu hujan juga, sesekali bergegar gegar tu memang menimbulkan rasa panik!
risau gak! doa banyak2 untuk keselamatan perjalanan..
Alhamdulillah..
Syukur..

20 comments:

LyNn HaMzAh said...

memang cantik...gie mana kella?

My Little Diary said...

salam

seronok kan sesekali berada diatas.. terasa diri ni begitu kerdil dan besarnya kuasa allah swt...

selamat berjalan ye!

TUKANG KATA said...

dia punya feel ketika di awangan, masyaAllah nikmaatt! :D

ciK LyndaWawa igUana said...

memangbest,,,,

ciK LyndaWawa igUana said...

mmg best..=]

nabilah_2908 said...

cantiknya Kella...Kella gi mana ni...? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PINGBOX

ardinihumaira said...

cantiknya ^__^

kella said...

kLynn: ini semenanjung je, satu tu dari kelantan, satu tu dr langkawi.. kita memang teruja naik kapatebang ni.. :)

Rima: betul rima.. seronok.. hati girang tidak terkata.. maklumlah.. bukannya selalu..
terasa kerdil.. betul.. rasa syukur..
rasa betapa senangnya sekarang, hanya beberapa 1 jam dah dapat sampai ke tempat yang memerlukan 7-8 jam.. syukur..

tukang kata: iya! saya setuju! masyaallah.. nikmatt... :) tq..

Cik Lynda: hehe.. memang.. satu perasaan yang berbeza ketika di atas.. tq.. :)

kella said...

Nabilah: kat semenanjung je :)
cantikkan..? kalau langit terang boleh la nampak macam nie.. :)

Dini : memang cntik.. :) tu yang kongsi ngan kawan kawan.. :)

ahsfantasy24 said...

subhanallah..
gmbar ru cantik ngat,
ag cntik tuan blog nei..
hehehe~

Kazaztan Team said...

pandai amik gambo

cun09 said...

salam dik ^_^

canteeq!! Keindahan ciptaan ALLAH

**moge sihat**

mzhany said...

cantikkk...hany suke tau tengok cahaya nih..huhuhu

Kakzakie said...

Salam kella,

Kakak ada kenangan ketika berada diawangan yg paling tak dapat dilupakan. Tiba2 kami semua diarah duduk dgn belt mesti terpasang kemas. Tak boleh ke bilik air. Lampu terpasang semula. Kapal terasa bergegar. Walaupun arahan mengatakan jangan panik, kami makinlah panik. Kami memang dengar guruh dan petir waktu itu. Masa berlaku lebih kurang 15 minit. Semua yg beragama Islam rasanya berdoa dgn apa juga doa. Hubby kakak tak malu terus azan. Alhamdulillah selepas itu reda.....

Takutkan.....

kella said...

AhsFantasy: hadui! tuan blog ni? huhuhu.. jgn.. jgn.. tuan blog tiadalah sesiapa tanpa sekeliling keindahan tuhan ini... :)

kazaztanteam: :D suka... kita ni memang suka ngambik gambo.. byk shoot gak amik untuk gambar ni semua..tapi ini je yang agak clear.. :) tk.

kakLiza: sihat! alhamdulillah.. terima kasih.. itulah rugi kita tak hayati keindahan yang Allah beri ni.. :)

Hany: hehe.. kan? bila tengok hati pun jadi bercahaya.. dah pergi i-city ke lum ni? errr. kita belum! :p

Kakzakie: haa.. itulah.. seperti itulah keadaannya! panik! lagi disuruh jangan panik, makin panik jadinya! takut kan? kita tahu gimana rasanya, walaupun tidak lah seteruk kak zakie rasa...

suami kak memang bagus! siap azan lagi! :)

Mak Su said...

alhamdulillah,kita all mmg cantek.... tapi maksu ni lum diberi peluang naik flight....

mengenai pekasam, mmg nak buat, haritu tersangkut sbb modal, kebetulan gaji dah ujung2 , hehehe. insyallah, sooner :)

kella said...

maksu yang cantik... hehe insyaAllah ada peluang tu nanti!
maksu jayakan betul2 bisnes pekasam ni! nanti hasil tu boleh buat beli tiket! bawa terbang sekali pekasam2 tu.. wah.. baru betul tu! kan! :D

bulatkocik said...

lawa sgt.. nampak macam sungai emas pun ader...hehe

Zanna Rohim said...

Cantik dan indah sekali tak terucap dengan kata

ct_nurmarlissaa said...

owhhh.....nak fly-fly awayyyyyy...
jugak...rindu seh......kella nak ituuuttttttt...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker