Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, December 8, 2010

Nasi Ayam untuk 2 orang!

Siapa kata tak boleh buat nasi ayam untuk 2 orang?
buleh la...
ni ha buktinya! :D
dah selamat masuk perut dah pun ya..


Untuk semua kawan kawan.. selamat menjamu selera di tengahari ni...
makan jangan tak makan ..
:)

Entri auto pub ni! :)

13 comments:

LYaFRINA said...

cedapnyerrr..

lya mmg xreti nk budget sikit2 ..trutamanya time nak buat nasi dia... last2 blh 10 org mkn.

nabilah_2908 said...

tiba2 je telan air liur tgk nasi ayam ni..huhuhu...

lunch sy hari ni...2 keping biskut dgn secawan nescafe panas...tk sempat nk keluar..keje bnyk...

tp masih sembat singgah sini....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DIY BLOG TEMPLATE

LyNn HaMzAh said...

wah...nampaknya kena try buat juga la weekend nie...

My Little Diary said...

salam,
alamakkk sedapnya kella....
nak jugak.... jemput lah kita dtg rumah huhu

Mata Hati said...

entry yg cukup menyelerakan.. lapar wesss.. nak kena cari kedai nasi ayam ni.. :)

Iena farina said...

wah!!!pandainyer memsk... anak2 sy suka nasi ayam nie... :)...ujan2 nie terasa nk mkn... :P

Zanna Rohim said...

Wah tengok pun dah sedap....

tamansuri said...

Tengok nasik ayam Kella mmg mnyelerakan.. soupnya aja buat meleleh air liur.. tapi kalau makan kat kedai dapat ke yang macam tu? paling2 soup kosong yang jernih mcm air paip jer...

SuriHanna said...

Sedapnya nasik ayam Kella...
Tapi kalau makan kat kedai dapat ke makan nasi ayam yang macam Kella punya....

Amieynna Amin said...

terliur tengok sup itu..
siap ada tomato lg... i likeee...

Mak Su said...

pagi2 tgk nasik ayam mmg best, hehehe

mengenai bab kat atas tu, mula2 memang rasa berat, lama2 jadik biasa, alah bisa tegal biasa, itu yg terbaik

Mimy Hamid said...

besttt superb ni rasa...bila nak jamu

kella said...

Terima kasih atas kesudian mengomen di sini! sungguh ku hargai! terima kasih ! kalau ada kesempatan, umur yang panjang murah rezeki, mahu sahaja menjamu kawan kawan semua makan nasi ayamku! :) InsyaAllah.. tiada yang mustahil.. :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker