Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Saturday, December 25, 2010

Selamat Hari Sabtu!

Assalamualaikum..

dah Sabtu, maknanya cuti! dan yang biasanya tak cuti pun mesti kena cuti juga kot sebab hari ni hari perayaan Krismas.

Awal lagi dah bangun!
dan rindu pula pada blog! ;p
tu yang update pepagi ni..

kejap lagi bermula la operasi ke atas rumah!
nak mengemas.. nak sapu lantai.. nak mop lantai, sental kasi berkilat! nak jemur kain yang dah dibasuh tu..
oh ya! nak siapkan sarapan juga..
hari ni buat nasi lemak sambal ikan aye.. ( ikan tongkol!)

perancangan hari ini macam macam..
dan
ada orang tu demam pula.. :-(
ntah kenapa tiba tiba badannya panas sungguh!
demam sudah datang...
kasihan sungguh melihatnya..
mula lah dia mengomel yang bukan bukan..
insyaAllah abbi akan sembuh ya!

Family dari kampung juga akan datang hari ni..
moga setiap perancangan dipermudahkan Allah..

kita hanya mampu merancang..
Tuhan jualah yang menentukan

kepada semua kawan kawan ku di luar sana juga..
selamat berhujung minggu..
selamat memanfaatkan cuti ini dengan sebaiknya!


~ khas untuk semua kawan kawan ku.. :)
terima lah wangian harum dari bunga ini!
bunga ni wangi sangat.. satu bilik akan wangi dek baunya yang harum ini...
tapi sayang aku tak tahu apa nama bunga ni..
ada yang tahu ke?
boleh share di sini...

:)

have a gud day..

cheerss...

5 comments:

Mata Hati said...

sayangnya tak dapat cium bau bunga tu... mesti wangi semerbak kan..^^

Mak Su said...

mmg sah. tak tahu namanya. terima kasih :)

Mak Su said...

timakasih kella, tp x tahu apa namanya :)

Kakzakie said...

Hm.... nak suruh kakak bau macam mana? jauh sangat. salam cium dari kakak buat kella.

Citarasa Rinduan said...

salam..

sayangku kella

rindu kamu...kemana menghailang dah 4 hari tiada..

tang bunga tu..hehehhehe..kak ayu tak tahu nama bunga...but so nice..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker