Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, November 8, 2010

Morning Talk

Assalamualaikum,

Kat pejabat aku ni, sekarang ni dah ada bos baru.... (yg ganti Tn Hj)
dan dia minta supaya disini dibuat morning talk, pada setiap hari Isnin Setiap minggu tanpa gagal..

makanya hari ni kali ke dua Morning Talk ini berlansung, dan aku lah pulak telah diminta untuk berkongsi cerita, info, atau apa sahaja lah!

hohoho.. aku sebenarnya tak tahu nak kongsi apa..
tapi aku ada teringat satu petua yang aku dapat daripada bos lama dulu.. tn hj..
dan aku fikir bagus juga jika dikongsi bersama..

Petua tu aku pernah post kat blog tercinta ini...

nak tahu petua apa?

nah... Klik untuk tahu di sini...

:) semoga bermanfaat untuk semua.. :)

9 comments:

Mimy Hamid said...

wahh satu benda baru...u can do it bebeh

LyNn HaMzAh said...

dah macam public speaking ek dik...

LYaFRINA said...

waa.. tiap2 pagi yer..
heheheh.. blh tingkatkan keyakinan dlm diri bila slalu bcakap d khalayak ramai

Mak Su said...

maksu percaya, tn aji mmg betoi :)

princeduyong said...

bagus..boleh tingkatkan kemahiran diri..

✿....rossa alina....✿ said...

best ke boss baru?? :)

mzhany said...

kella, opis hany briefing everyday, setiap hari org berbeza akn baca doa dan baca hadis, panduan solat, bersuci ker...

hmm bg hany bagus mcm tu..dan rsnya tuan haji tahu apa yg dia buat...

mzhany said...

kella, opis hany briefing everyday, setiap hari org berbeza akn baca doa dan baca hadis, panduan solat, bersuci ker...

hmm bg hany bagus mcm tu..dan rsnya tuan haji tahu apa yg dia buat...

kella said...

mimy: hehehehe... tq beb! dah lepas.. minggu depan ntah isu apa pulak nih..

k lynn: haah... public speaking dah...

Lya: betul3, kalo selalu mmg bagus.. tingkatkn keyakinan diri.. kpetahan bckp. :)

Msk su: terima kasih kerna bersetuju! gimme a h i 5! :D

PDuyong: yup! tingkatkan kyakinan juga! :) tq..

Rossa: masih baru, hrpnya ok ajer.. yg pntg buat kerja yg terbaik je.. no worry.. tq singgag sini..:)

Mz Hany: waaaaah hany dah amalkan dr dulu ya! nanti leh ler kasi idea2 bernas untuk next ucapan ya! :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker