Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, November 12, 2010

Lasagna lagi...

Kali ni buat Beef meatball lasagna pulak...

banyak cheese tul kali ni! :p

Hot from oven! panas.. panas... tak sempat nak simpan pun, terus habis.. suka benar dia! request nak lagi nih! huu..

1 slice for u.. ! :)

nak resepi boleh klik sini..

13 comments:

Amieynna Amin said...

wah nampak pun dah sedap..
kalau mkn kat pizza hut, mesti rasa nak lagi..
nak try laa..
huhu..
asyik ckp nak try je..
tp smpai skg xtry pun.. hehe

LyNn HaMzAh said...

memang mantops la...nak sket...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah...............
lapor....lapor............
terro kella kesayangku nie bab mengoven

nak rasa
nak rasa
nak rasa......100x

Wanita Mutalib said...

terliur mak nokkkkkk!! :p

nabilah_2908 said...

ala...ala...sedapnya Kella...teringin la pulak...huhu...

Mata Hati said...

menyelerakan betul. tak pernah makan lagi lasagna sebelum ini

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku xnk resipi..
aku nk ko watkan
leh??



hehe..tlg la..lapar ni

LYaFRINA said...

ermmmm .. sedapnyer...

rajin benor dia buat western food..
lya mmg x reti la..

kella,
ada tag utk join GA ni... hadiah dr paris ni

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html


jgn lupa join b4 20hb ni..

deena farhana said...

kalah lasagna kat pizza hut tu..hehe

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

adesssss...
ini makanan lebey lemak kan??
comel la wa kalau mkn menda ni..

Mimy Hamid said...

dan lagiiiiiii.....aku juga tak praktis buat lagi...nanti tunggu aku masuk umah sndri aku roger ko eh

Nadine said...

sedapnya! *drooling*

cikgu isza said...

pernah sekali makan lasagna.. sedap rupanyer..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker