Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Saturday, November 6, 2010

Your blog is so interesting!

Terima kasih untuk kLynn !!


sebab sudi beri award ini kepada ku!
Menarik tertarik kau memang da booom!
terima kasih banyak2..
dah lama tak dapat award pun...
dan blog kLynn pun sangat2 lah menarik!
Terima kasih sekali lagi!


Dan dikesempatan ini aku nak berikan juga award ini kepada top 10 interesting blog;

Nadine
Lya
Citarasa Rinduan
Mimy
Deena
Maksu
Mofasad
Nabilah
Frodo
Dni

Dan juga pada semua 82 orang follower ku! hihihi... 82 follower jer.. takpe jaga elok2 yang ini je dulu.. (^_^)\/

to all...

kamu kamu semua teramat berharga buat ku.. terima kasih...

10 comments:

azzey said...

kella: tahniah! mesti syok dpt award kannnnnn......

kella said...

azzey... tolong la ambil award ini juga ya... untuk kamu juga.. :D

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah,,

tq kella..

wajib ambil nie..

insyallah kalau sihat tubuh badan kak buat yer sayang

Frodo Baggins said...

wah ... terima kasey.
segan ler ai. hahahha


>>___<<

nah! coli merah!

nabilah_2908 said...

hmm....perasan macam ada nama Nabilah jer kt list tu...hehehehe...

thnks Kella....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SELAMAT PENGANTIN BARU

MOFASAD said...

wahhh :)

deena farhana said...

alohaii...name deena pun ade ye...

terharu sgt...mekasih kella..nti deena ambik ye..mekasih sgt2 :)

Nadine said...

Thanks Kella! So sweet of you :)

Sorry lambat. I was so busy lately tak sempat nak bloghopping.

xoxo.

LYaFRINA said...

kella.. tqvm utk award ni..

very2 interestinggg!!!

sori, kelmarin x sempat nk online sbb bkampung kat spital...

Mata Hati said...

award yg comel lote

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker