Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, November 24, 2010

Terima kasih, ada yang klik klik la tu.. :)

sana sini orang dok riuh tentang nuffnang diorang..
sana sini orang bergumbira tentang pendapatang nuffnang diorang..
hehe.. teruja mendengar cerita-cerita gembira mereka!
lantas aku pun saja nak check nuffnang aku tadi!
sebenarnya memang malas nak check pun, tak harap sangat sebab memang tahu, last aku tengok minggu lepas, tak berganjak2 pun dari... errr... nak tahu ke? err. dari RM 6 hengget! hahahaha.. sila lah ketawa berdekah dekah... saya tak kesah.. aiman pun tak kesah..

pastu! tadi! aku check le semula, sebab aku sebenarnya baru faham apa itu BE melalui blog seorang rakan ni, so aku pun buka la kan..nak tengok2.. nak faham2..
terkejut pula!! angka telah berubah maa! ohh! apakah?!!
haaa... jgn terkejut sangat tuan puan, angka berubah tidaklah banyak ketaranya..cuma tambah lagi RM 6 je..haa.. korang tambah le sendiri.. ;p

tapi bagi aku ni terkejut gak le kan.. lama dah dok kat 6 je..
hehe.. aku pun sekali sekala je jumpa ada iklan kat dalam blog aku.. kengkadang tu aku perasan tetengah malam baru ado.. huhuh..
tak kesahla, sebab aku pun tak mengikut tips2 untuk meningkatkan jumlah nuff tu..
entri pun kejap ada kejap takda..
ntah entri pula merapu rapu.. hiihi
camana nak naik ye tak?

so kesimpulan aku buat kat sini.. ada lah tu orang datang blog aku nih time iklan tu kuar.. ada lah tu orang yang klik klik kat situ ek... hehehe.. terima kasih diucapkan pd sudi klik2 ya..! korang buat mata aku bersinar sinar..

yang penting terima kasih untuk semua yang sudi sokong selama ini..
sudi komen2 ke blog picisan aku nih..
sekarang kawan2 dah bertambah derr...
kalau korang tengok aku dah start blogging dari 2008, tapi masa tu kawan2 pejabat je, sebab konon2 privasi punya blog la kan...
lama gak aku begitu..
aku jengah gak blog2 lain... tapi gitu2 je.. tak menaruh minat untuk melebarkan sayap..hehe..
tapi awal tahun ni,! tetiba rasa mcam best pulak bila ada orang walaupun sorang dua aje yang komen! mcm best je dapat komen ...haha

so tetiba rasa cam nak kawan kawan lah pula! cari kawan!
so aku tengok tips2 blogger otai.. camana kita nak tarik orang..
rata2 awal permulaannya memang aku yang menyapa orang dulu.. seterusnya di 'follow' dan mereka membalas kunjungan..  turut 'follow'.. dan membalas balas komen...
yelah tidak salah kita merendah diri kan.. kalau nak kawan dengan orang.. kalau nak dapat ilmu dari orang.. haruslah kita merendah diri, harus ikhlas.. harus telus.. berfikiran terbuka.. baru lemak berkrim disukai ramai! ;)
dan sehinggalah sekarang ni! :)
dan bila dah ada kawan2 tu, mantapkanlah lagi entri untuk dipersembahhkan pd kawan2 yg sudi jenguk kan..

aku bangga punya teman2 alam maya seperti kamu semua! :D
berbanggalah dengan diri kamu sendiri kerana ada orang di luar ini sangat2 menghargai kamu... :)
sungguh! (adakah aku kelihatan amat poyo sekali?)

cheers to all...

:D

(aku nak upload gamba kat sini tapi tak lepas2! post je la..)

7 comments:

LYaFRINA said...

aiii.. pon love u!!!

mcm mana kita start kenal yer???
dari blog BE kan??

Amieynna Amin said...

saya punye nuff pun slow je movement nye..
tp xpe kan.. teruskan menulis dan berkarya..

CT NoArIzAh ArIs said...

Sama-samalah kita tlg menolong yeaa!!

LyNn HaMzAh said...

kak lynn suka baca entry di blog kella...ikhlas nie...

pasal nuffnang tu kella rajin2 kan la blog walking dan tinggalkan jejak kat blog kawan-kawan...nanti bila diorang datang ke blog kella maka traffic akan tinggi la...dan BE pun makin banyak la nanti...

ardinihumaira said...

wow! tahniah tau ^__^

LYaFRINA said...

nak komen kat entri bunga tahi ayam..
tp mmg x keluar ruangan utk mengomen... knp yer???

" memang namanya bunga tahi ayam"

walaupun nama mcm tu... bunga dia still cantik & selalu dijadikan bunga2 untuk lanskap kan??

TUKANG KATA said...

waaahh! tahniah kella :)

terima kasih ya sudi berikan nasihat yg cukup bermakna utk tk pada entri "soalan spm 2010" tu.tk cuba amalkan. Rasa terharu sgt dpt teman blogger mcm kella.

terima kasih.Allah bless U.

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker