Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, November 3, 2010

Kenapa ni??

kenapa aku buka blog hari ni takda gambar ni?

mula2 memang cuak giler! mane ilang semua gambar.. dah kena telan ke?
aku ada buat silap ke? ada orang marah aku kata 'chinta' busuk ke? adusss... pening ni pening kejap!

pastu bila pergi ke blog rerakan pun aku perasan gambar mereka pun tiada..
fuhh... lega sekejap, mungkin ada teknikal error pada blogspot la ni kot.. minta minta macam tu laa...

hadoi... gelabah pulak aku pagi ni! huhuhu..
gambar oh gambar... aku suka gambar..

mana kau menghilang ni gambar..

10 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

line slow kot...aku tak suka gambar berat blog.. tapi kalo gambo pompuan aku pertimbangkan

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam..

patutlah....ingat kenapalah hak semalam tu..hehehehe


blog dah penat kot

kella said...

Brutal yang solo lagi, (kah): hmmm aku pun sekarang je dah kurang kan gambar, tapi aku riso gak gambo2 lame yg sedia ada tu.. kot ilang ke.. lagi satu kalo tangkap gambo cantik2 leh kongsi ngan korang.. :)
hehe.. gambo pompuan je? huhu ;p

kak Ayu: hak semalam tu.. hehe.. gitulah.. bukan apa sangat pun.. huhuhu..
ntah, agaknya memang penat ler tu kot.. sabor je.. =)

My Little Diary said...

he3x... teknikal error lah tu...


entry terbaru "wajib mandi wajib"

Mimy Hamid said...

aku pun berlaku benda yg sama...tp aku muskil hanya staff tm je yang ngadu ..adakah?? jengjeng...sudah jgn diblock sudah

LyNn HaMzAh said...

mungkin betul cakap kella teknikal error...pagi tadi kak lynn x dpt nak komen tau...entah apesal agaknya...teknikal error juga kut...

nabilah_2908 said...

tk mengalaminya pula...sekarang dh ok kan...ada je gambar kt sini.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAH NOMBOR

LYaFRINA said...

ye k??? ok j sini.. k lya tlewat buka,, tu xperasan

deena farhana said...

o yeke...deena pun xperasan lak...

kella said...

keadaan telah kembali ok dan telah dapat menenangkan kembali hati ini! terima kasih kawan2 sudi layan luahan hati ku! huhuhu...
oh my God! saya betul2 ada kawan dlm blog ini! :D

really appreciate it!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker