Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, November 23, 2010

Ditarik balik, harap maaf

entri sebelum ini telah ditarik semula
atas nasihat penasihat blog tetap saya, abbi..
baik boss!!

katanya, biarkan aku sendiri dengan perasaan tidak mengerti itu..
biarkan.. tak perlu dikongsi.. ianya tak perlu..
blog ini kalau boleh jangan diisi dengan cerita2 orang lain, yang menyebabkan ada segelintir manusia diluar sana tersentuh hatinya..
nanti akan mengundang kedukaan..
maka.. dibuang sahaja!

biar malu dahulu, dari malu kemudian..

"Biar malu-malu
Biar segan-segan
Kerna malu itu perisai orang beriman"

" ha tu! dia nyanyi miming kata malu?, tapi macam tak m........"
"shhhh!!!! dah dah,"
"haitt! yess boss!"

Terima kasih..

***********************************************************

eh, ingat tn hj tak? bos baru ku dulu! petang tadi dia singgah ofis la..!
panjang umur dia kan? baru pagi tadi dok sebut namanya dalam blog ni.. kat sini..
pastu, tadi pun aku tolong buatkan nescafe lagi untuknya.. hehhee..

tn hj ada mesyuarat kat HQ esok, so hari ini dia dah sampai sini.. saja singgah opis..

gembira melihat tn hj, yang dah makin berisi.. katanya pagi dia makan, tengahari pun, petang pun, malam pun, supper pun! maklumlah.. air tangan si isteri.. lama dah tak merasa begitu kan.. dulu2 hujung minggu je dapat jumpa keluarga.. sekarang Alhamdulillah.. dapat kerja kat kg sendiri.. tak perlu berulang alik lagi..
kita tumpang gembira.. :)

Minggu depan kata tn hj dia datang lagi.. ada meeting lagi.. huhuhu..

3 comments:

Kakzakie said...

Salam kella,

Laaa.... boleh tarik-tarik balik pulak dah. Mesti ada yang tak kena ni....

Tapi kakak dah baca dan masih ingat lagi isi kandungannya (nasib baik kalau tak mesti tertanya-tanya). Hah..hah....

kella said...

kakzakie: ;p hehehe.. akak dah baca ke? wahh.. cepat sungguh akak baca ye! ada print screen tak? harap nya tak la kot...heheh..
akak masih ingat isi kandungan nya?
hehehe.. simpan ingatanmu itu... huhuhu... haah le, b kita kata tak perlu la luahkan rasa kita terhadap seseorang tu dalam ni.. walaupun tidak keterlaluan, namun katanya tak perlu, so , saya akur dengan tuan penasihat blog ni! ;p

Ain said...

tak sempat nak baca semalam n3 tu sbb sebok berperang dengan UBS...

pssst, tuan haji mesti rindukan nescaffe air tangan kella kan, sbb tu la dia singgah kat ofis kella...

hehe...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker