Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Saturday, November 6, 2010

12345! Cepat...

Aku dari ritu nak bagi hadiah kat korang ni...
tapi tak dapat dapat kan..


so ini satu lagi,
kalau sape yang dapat capture 12345 tu,


InsyaAllah lah bertuah...
InsyaAllah ada pemberian ikhlas dari aku...


nanti bgtau tau!


:D


jgn main klik klik dah... ;)
*************************************


Ini aku dan papa!
rindu papa..
hmmm...

13 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

insyallah..pasti ada yang bertuah..

deena farhana said...

aloohaii tomeii kella tecik2 dulu :)

LYaFRINA said...

comel & sweet!!!

Fielah said...

dah dpt dah 12345 =)

deena farhana said...

eheh...deena punye number 12347..tlepas daaaaaaa :((

kella said...

fielah dah print screen ke belum no tu? tahniah.. :)

Mimy Hamid said...

camner aku nak ke 12345..dah 12359...laju gilerrr

kella said...

fielah, kita tak dapat ke blog awak untuk komen pun? takda link blog... camana..

nabilah_2908 said...

ala...dh lepas....huhuhu....

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 2ND ANNIVERSARY

Fielah said...

erk...sy dah tutup blog sy tu.. huhu dah tak menulis... :P

sy dah captured dah print screen... nnt sy email ye... :)

Fielah said...

eh cop..nak email pls :p

kella said...

ohhhh...
emel to sunahkay@yahoo.com :)
terima kasih..

TUKANG KATA said...

menggamit memori :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker