Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, November 11, 2010

marah

blog ni, kenapa agaknya,
sekarang ni dah macam caca merba je..
tak suka aku ke..

sekarang ni, kalau nak post entri kena check post option dulu, kena klik 'allow' to reader comment, kalau tak dia auto ke 'dont allow' (comment) ! hisshh... se dua menjak ni, camtu lak jadinya..
tu entri kat bawah tu pun aku baru perasan not allow comment.. ye lah biasanya kita publish tak perlu tukar2 pun kan..

hmm..takda la marah sangat..
hilang seri aku pulak hari ni marah marah..

alaa...
marah marah sayang je... ;)

7 comments:

My Little Diary said...

salam,
ye ke... apsal leh jdk camtu..??


entry terbaru "wajib lulus"

Wanita Mutalib said...

ihiks ihiks..


tak pasai2 blog kena marah hee..

LYaFRINA said...

ye k.. knp jd g2 yer...

jgn marah2 yer kella...
senyum... sokmo!!

**lya dah ambik award tu.. tq yer

Mimy Hamid said...

marah marah pun comel...tetap tulis blog kann..hehe cool

Nadine said...

eh blog you mcm tu eh? lepas baca entry you cpt2 i check my blog. hehehe. alhamdulillah so far i punye ok lagi..mcm2 betul blogspot ni.

p.s: ala, kella ni manis orgnya, marah2 pun mesti manissss jer :)

nabilah_2908 said...

hmm...kenapa bolehjadi macam tu pula eh..

apa kata Kella cek bahagian setting..

jom ke APA KATA HATI pulak,
DREAMER FRUIT

kella said...

MYlilDiary: entah ler... ngapa dan kenapa..tidak diketahui asal usulnya..

Wanita Mutalib: hehhee.. marah marah sayang je.. sayang dia ni, sayang blog ni..

Lya: terima kasih lya sudi ... lya punya blog mesti tak pernah jd cam ni kan? blog merajuk kot..

Mimy: oh comel kah? hehehehe.. mesti.. mesti tetap tulis blog juga.. takleh misss...

Nadine: haah... ntah kenapa pening kot blog ni masa dan ketika ni,.. mungkin perlukan penamplan baru kot.. hehhe.. nad, u jgn puji puji nad, nanti blog ni jeles plak, macam2 dia buat hal nanti! hahahahah.. tq nad..

nabilah: haah yek, nak kena tengok kat setting kot.. tengkiu.. :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker