Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, November 25, 2010

Apa pendapat anda pula?

Tadi, aku temui seorang kawan lama!
kami berborak melalui telefon,
lama juga.
aku pun ada menyebut tentang  blog yang kupunya ini..
dan dia meminta linknya.. katanya boleh dia jenguk2 nanti..

tak berapa lama selepas itu, dia menefon kembali.
gelak kecil..
katanya.. belog aku ni simple sangat! ada ke latar belakang putih je?
orang letaklah kaler kaler..letak gambar2 ke.. kasi letopss sikit..
katanya lagi.. style belog aku old fashion!
tak uptodate..
lagi katanya..orang kalau nak berbelog kena pandai dari segala segi, bukan pakai hentam kromo.. katanya nampak sangat yang aku tak fikirkan tentang kualiti sesebuah blog kan?

errr... aku dah tak tahu nak cakap camana..
yelah kot, kataku.. heheh..
Efa (nama samaran, ;p ), aku rimas la weh dengan kaler2 lip lap liplap mcm belog ko weh..
belog aku ialah cuma belog personal shaja, bukan mcm belog kau yang cerita ceritu hot..hiburan sensasi.. hehehe.. belog dia memang kelihatanya cantik, yelah lagipun dia tak guna blogspot dah, ada domain sendiri.. :)
takpe la weh.. ok ok, nanti aku nak tanya kawan2 yang sudi singgah sini ni..

apa pendapat korang tentang belog aku yang kudus ini..
sila la bagi pendapat, kot2 kot mana2  yang perlu di ubah, di upgrade, di alihbahasa ke.
wah.. teringin nak dengar komen2 korang tentang belog aku nih! aku terima dengan rendah diri.. :)

aduiyaaiii.. berdebar debar pula! seriuss..!

10 comments:

idah @mama izzya said...

ermm ape nak komen erk..
sblm tu nak kata kat kwn dl..x ptt dia kondem gitu..kalu ckp molek2 tu rasenyer cam leh terima..

blog idah xde la ok mana pun..simple ajer..rasenyer blog ni ok ape..dan ramai yg guna warna putih..

Kazaztan Team said...

pd saya ok aje...putih pun senang nak baca...

Citarasa Rinduan said...

salam..

blog kita hak kita..

bagi kak, blog kella memang simple, kalau masuk luas mata memandang, dapat lihat apa yang kella nak sampaikan

tak perlu dengar pandangan orang lain..kerana..blog simple memudahkan kak ayu keluar masuk tanpa sarat dikepala..

dah lah penat..masuk sini keluar dengan mata yang makin rabun..
hehehehehe


so....ini dah memadai....
jangan ubah yer sayangku.

Kakzakie said...

Salam Kella,

Selera orang tak sama. Macam anak kakak juga dia kata "mama punya blog plain je".

Tapi itu yg kakak suka.... Jangan paksa. Rimas yang berselirat tu. Sebab yg dibaca pengisiannya.

Persepsi org berbeza.

nabilah_2908 said...

kalau sy dgr sendiri kritikkan kawan kella tu...erm...terasa juga kot...huhu...

masing2 kn punyai citarasa yg tersendiri...xde identiti la kalau ikut2 org ni kan..?

terpulang pada tuan punya blog tuk mencorakkan blog nya...yg pnting isi kandungan blog nya... :)

mcm ni ok juga...simple..kemas..x serabut pun...kalau bnyk sngt lip lap pun pening gak...

itu pendapat sy... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CIVIC-MINDED

ardinihumaira said...

biarlah dia nak kata apa... kita punya belog... ada masa, kita touch up.. dont worry

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ok
ringan mudah nak buka..jangan ubah apa apa

kella said...

Terima kasih semua! baru sempat tengok komen! hehe.. sebenarnya kawan saya tu memang begitu.. dia memang cakap lepas je.. takpe, dah faham sangat perangai dia.. ;)

terima kasih sebab sudi bagi komen! komen komen anda amatlah dihargai..

to efa(nama samaran my fren) ;) :
aku tahu hang dok tunggu2 komen kwn2 aku kan, hehe, pg ni baru aku publish, (bukan takde org komen smlm, aku bru pub je nih.. )
ko tengok, deme suke je blog aku! :p wek! baik hang jgn balas komen aku ni, nanti deme aim, pi carik blog hang! tak pasal2 trafik laju! hahahaha... ;p

ct_nurmarlissaa said...

ermm...kita munyerr..blog....kiter munyer sukaaa laaa huhuhuhuhu......hidup blogger sempoiiiiiiiiiii......

TUKANG KATA said...

haha blog tk lagi kuno kott..
tk tak kisah.tk menghormati hak tuan rumah.ye lah kalau tuan rumah minat color puteh mana boleh tetamu suruh cat warna merah pulak kan?

serius jatuh hati dgn blog kella :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker