Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, November 22, 2010

Mari Menonton Wayang di Rumah!!

huhuhu..
korang pernah tengok wayang kat rumah tak?
minggu lalu kami melayan dvd  melalui tayangan wayang gambar!
hehehe...
yang sebetulnya, kami pakai 'projector' je!
tapi memang sangat layan sey..
puas hati je..
bagai menonton wayang 'gold ticket' je.. special for two! hehe.. bayar mahal ni..
tapi dalam bilik kami je... :D


macam LCD screen pun ada kalau kecikkan camnie... (maklumlah kami tiada LCD screen yg besar besar mcm kbyakkan orang pakai sekarang..)
ini masa kami layan cerita Stephen Chow Sin Chee...'legend of the dragon'

best best! nanti nak buat lagi!

korang pernah buat camni tak?

4 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam sayang..

baru ada masa nak singgah..nie pun terjaga buat susu umai.

samalah kita pun tak ada tv besor...LCD ker....

nanti nak buat macam kamulah..tapi kan, nak tgk filem apa>>>>ehhehe

Ain said...

salam dearie,

akak pun layan dvd kat rumah jer, nak usung anak2 masuk panggung mmg tak pernah....

kang dorang pulak jadik extra pelakon wayang nanti...hehehe

kat rumah akak tengok guna tv lcd kecik jer, kat kedai pernah la tengok wayang guna projektor...

kalau tengok citer hantu, mesti serammmmm jer dengan skrin projector yang besar tu kan...

takuttt la akak...

Ain said...

psssst, akak nak share something dengan kella ni...

tiap kali akak bukak blog dan teringat kat kella, tak lama lepas tu mesti kella muncul.....

kella dapat rasa apa akak rasa ke atau kebetulan jer erk....

banyak kali macam tu tau...hehe

kella said...

K Ayu: bagusnya... terjaga buat susu umai pun, akak boleh pegi komen kat blog kita ya? terharu nih! terima kasih...
ala kak.. apa susah.. carik je dvd apa2 janji cerita.. apa apa pun boleh... jgn citer biru atau kuning dah... heheheh ;p

K Ain: salam.... :) :) :)
senyuman ikhlas untuk anda! hehehe.. saya asyik tersenyum sahaja bila mendapat komen dari k ain nie... :)

woooo.. jgn tengok cerita seram wooo... skrin besar tu... rasa cam terkeluar lak hantu2 tu nanti! hehehehe....

ala.. kita suka suka je kak... kebetulan kan... saja try test jadi pulak kan.. so memang syokla layan...

k ain bukan kebetulan tu... sememangnya kot kita ni ada chemistry kot.. hehehehe....
:) terima kasih... :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker