Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, January 18, 2011

Mohon pertolongan kawan kawan!

Salam..

Nak minta tolong para sahabat sekelian..
ada tak sesiapa yang tahu apa apa jenis 'corporate games?'
ala... 'games' yang diadakan dalam dewan contohnya, ketika ada kursus kursus atau taklimat.
Permainan ini ialah sebagai selingan untuk sesebuah majlis yang berlansung itu..
contohnya seperti, mereka perlu dibahagikan kepada beberapa kumpulan.. dan diberikan sesuatu tugasan yang memerlukan mereka berkerjasama sesama mereka..
ini lebih kepada untuk memotivasikan mereka...

hmmm contohnya lebih kurang macam games 'ice breaking' salah satunya la ...

korang tahu ke?
ada idea?

tolong aku boleh?
boleh la...

hujung minggu ini jabatan kami menganjurkan majlis 'retreat' untuk anggota, 2 hari di PD..
aku salah seorang AJK,
dah ada beberapa games.. cuma perlu tambah beberapa sebagai 'backup plan'

3 comments:

nabilah_2908 said...

Kella try pergi blog ni...

adik lagi..student kt UTM...dia ada cerita tntg smart leadership camp..

aktiviti kt camp tu menarik juga...cuba la tgk... ;)

BICARA SEORANG INSAN

LYAfrina said...

ARITU.. LYA SEARCH KAT INTERNET JE.. ADA JUMPA BYK GAK ..

Mimy Hamid said...

aku peranh join game indoor..tp selingan...jawab soalan berdasarkan barang sekeliling..nice gak..but utk enjoy & fun la...sbb selingan kan

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker