Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, January 14, 2011

Antara Misi untuk blog Mathari dewasa ini.. (hua hua hua)

oh ya, salah satu misi yang aku ingin capai untuk blog Mathari ini ialah......
dengan meningkatkan angkat 'pageview' untuk setiap hari! walaupun meningkat cuma 1 sahaja! thats ma challenge! wohoooo...

:D

tercetusnya?
tersetusnya kerana kebelakangan ini aku selalu klik pada kolum 'Stats'
kat situ kan ke kita boleh tengok 'Overview' , 'Posts' , 'Traffic Sources' ,'Audience' untuk sekarang, sehari, seminggu, sebulan dan sepanjang masa! kan?

bila tengok kat 'pageviews today' yang  meningkat, rasa seronok jebila dah ter hari2  tengok nya..
jadi aku cabar diri aku untuk tingkatkan nya setiap hari, walau cuma meningkat 1!

sebenarnya, aku dah mula dari 2 hari lepas, dari 57view, ke 70 dan hari ni setakat ini 81!
ye lah.. aku tahu sikit ya?
tengok! tak baik si peah tu.. tengok! dia gelakkan aku! sampai terguling guling! hohoho.. tak baik dia.. huuu..
weh.. tapi pageview aku paling tinggi pernah capai 201 tau! ( cheh! si peah masih gelak, dan kali ini dengan menghempas hempaskan kepalanya!!! huhu.. hampeh... )

ya.. aku tidak kisah lah! wei.. bukan senang tau nak dapat walau seorang untuk masuk blog kita!
tu kira dah syukur lah tu.. Alhamdulillah...

jadi?  kalau nak tambah meningkat lagi, kenalah ada rancangan kan?
antara rancangannya..
- blog kena update hari hari semestinya!
- melawat blog lain lain juga hari hari semestinya! oh ya jangan lupa kasi komen la semestinya! :)
- berkawan dengan orang baru hari hari semestinya!
- entri mestilah menarik..baru orang akan tertarik semestinya!
-

huhu.. itu antara plannya..

kalau kamu kamu tidak keberatan..
apa lagi ya plan nya yang kamu kamu boleh dikongsi dengan ku?

:)

kella.. kella..
ishh..ishh..isshh...

9 comments:

Citarasa Rinduan said...

kella--
lagi satu kan, hasil pemerhatian kak ayu..kena selitkan sikit segmen yang sesiapa ada buat...dan angkut itu tag, award, GA dan lain2.

mzhany said...

hehhe, hany akan tetap menjadi org yg menaikkan pageview itu ;)

kella said...

kak ayu: ya betul tu! haah kan... itu pun boleh bantu.. terima kasih ya kak cayang! :)

Hany: terima kasih! itu yang dok meningkat hari2 sebab hany ada dok masuk! terima kasih... :)

Kakzakie said...

semangat baru yg baik. perubahan yg positive. kakak tumpang baca je.:-)

kella said...

kak zakie tq sbb support kita selalu! K zakie pun tlg up kita gak! Hr2 sudi dtg sini! Tq.. =)

nabilah_2908 said...

sama lah kita...sy pun sedang berusaha ke arah tu...

tapi..jgn terlalu fokus sngt dgn ini semua...kena kembali ke niat asal kenapa kita berblog.. ;)

wish u all the best dear..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GIVEAWAY: YANAMIB

LYAfrina said...

gud luck kella..

tp kita nk buat semua tu letih juga kan.. lya, mmg buat apa y mampu j.. n buat dgn rileks..

tp xpe.. slow2.. kata org nk berjaya dr bawah kan??

**kella, pasal heartbeat tu.. lya dh register, tp nak tepek kat blog x jd pon.. mcmana nk ambik code html dia??

CT NoArIzAh ArIs said...

Salam Kella...diary tu dh sampai tima kasih bebanyak.
Sy berada di depan,belakang,kiri dan kananmu...hohoho!!!

Mimy Hamid said...

okla tu at least ada pembaca beb...yg pntg org sudi jenguk

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker