Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, January 12, 2011

Bila sang 'spider' keluar rumah

tadi, sedang godek godek komputer, terjumpa gambar ini!
rasanya aku pernah post kot..
post lagi..

masa ni kebetulan spider keluar berjalan jalan..
boleh la aku amik gambar rumahnya..
:)

enjoy..



terima kasih pada DayzChentaHariz,Didy dan Alin kerana sudi mengikut blog ini!
lots of luve..


7 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam

kella...kalau kita perhatikan si spider nie rajin kan buat rumah...dalam sekelip mata indah dan berseni hasilnya...

so, ada iktibar dan panduan yang tersirat....so..kita kena kuat semangat itu berjaya seperti usaha si spider.

kella said...

ya betul kata kak ayu tu... terfikir begitu kreatif tempat diorang ni... cantik cantik.. tapi itu adalah perangkap tu... huhuh

lega tengok kak ayu dah ok ni! Alhamdulillah

mzhany said...

kella, oooo spider takde jer, terus g skodeng umah dia eh...seb baek xde "anak teruna" spider ahahha...

kella minat fotografi eh? cantik gambar2 kella amek...

**nak organizer ;)**

Mimy Hamid said...

cuba ko bgtau aku apa jenis kamera ko pakai...mcm dslr la beb

kella said...

hany oh hany... sebenarnya dah masuk umah hany tadi, tapi takleh komen! hany tolong buwi alamat deh, wi ke emel kita tu.. ada kat shoutbox.. hehe.. :)
oh.. terima kasih kata cantik.. kita memang minat sangat ngan amik2 gambo ni... sampai tertonggeng tonggeng pun boleh jadi tau..huhu
tq

Mimy: oh ya mimy, ini bukan camera sony, tapi kamera lumix, tapi serupa je.. kamera digital yang kecik tu jer..masih bukan dslr.. sebenarnya kat butang2 kamera tu ada function2 yang boleh jadi gambar ko cantik tau.. tunggu ko godek je.. ko mesti tahu micro tu kan... itu je.. :) hehe

ct_nurmarlissaa said...

klakarr laa kamu....k.mas stresss teruss..senyummmmm...uhhhhh..lega

mzhany said...

kella, jom amek gmbar hany outdoor ala ala wedding tuh...ahaha ngengader. tak puas ar amek gmbr ;)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker