Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, January 13, 2011

Heartbeat.my ?

Oh..mungkin ada ramai dah di luar sana yang dah turut serta ni kan?
Aku jumpa ni pun kat blog Mama Zharfan! terima kasih!!

perasan tak ada banner baru ala ala pink kat atas tu... itulah HeartbeatAffiliate ku!

Apa heartbeat ni?
setahu aku yang baru je kenal heartbeat ni.. ianya macam ala2 nuffnang je! tapi dia takkan beri kesan pada nuffnang sebab sebab ianya bukan pesaing nuffnang sama sekali!

kelebihan heartbeat ini?
hehe... masyuk income jee... hehe.. selain nuff kan..
kita akan mula kumpul 'uang' bila ada orang main klik klik banner heartbeat kita tu!
berapa? untuk setiap member yang register lepas klik pada 'banner' heartbeat yang kita letak kat atas (macam aku punya tu) heartbeat akan 'masyukkan' sebanyak RM 2! wow! :D
dan jika ada sesiapa yang cuma klik klik sahaja pun, tetap kita akan dibayar sebanyak 0.04 sen untuk setiap unik IP setiap hari. bunyi cam sikit? ala... sikit sikit lama lama kan jadi bukit kan? :)
oh ya! yang penting, tiada kes 'fraud' jika..' i klik u.. u klik me..'
oh.. so sweet kan... hehe

So apa tunggu lagi?
seharusnya lah untuk memulakan nya kenalah mendaftar dulu kan? :)
so marilah daftar di sini! marilah marilah... sila lah klik 'banner' kat atas ku itu..
dan sedia untuk memulakan Heartbeat anda dengan menggantung banner heartbeat anda sendiri..
:)

so apa tunggu lagi.. terus lah klik kat banner kat atas tu dan daftar..
(nak upload gambar2 nya.. tapi maklumlah.. takboleh.. dah kena sekat untuk mengupload gambar.. huhu)

kalau nak tahu lebih lanjut, MamaZhafran ada penerangannya! mari klik SINI banyak penerangan anda boleh dapat kat sini..
mesti korang teruja! hehe..

aku pun baru.. kalau silap tolong betulkan ya!




Klik jangan tak klik
senaman gerakkan hujung jari.. :)

11 comments:

LYaFRINA said...

WOWWW.. BEST.. NAK JUGOK :-)

LYA BG KAT KELLA RM2!

LyNn HaMzAh said...

x pernah dgr pun pasal nie kella...baru lagi ker?

kella said...

Lya so sweet! terima kasih! hehehe.. tolong menolong.. apa yang penting?? kerjasama...
tengkiu lya! :)

K lYnn: haah.. baru lagi ni.. tapi ada orang yang dah pasang lama dah pun.. kita pun baru je tahu.. tengok2 tak ramai pun lagi yang tak tahu kot.. mai la join! klik kita punya tu. hehe

Mama Zharfan said...

selamat berheart beat yer :) tq sbb sudi singgah+komen kat my blog :) me really appreciate that :)
me dh click2 ur banner heartbeat :)

kella said...

mAMaZhafran: ya.. terima kasih kembali.. kita singgah dan klik klik banyak kali jugak kat sana.. hehe.. terima kasih kerana memperkenalkan.. :) so kind of u.. :)

Kakzakie said...

Salam kella...

Eh... bagus tu. Kakak klik banyak-banyak biar kella dapat RM sebanyak yg boleh. Tunggu belanja lepas tu jangan lupa...

Alin Marlini said...

sy pun tau psl heartbeat ni dr Mama zharfan..hehehehe...terus buat kat blog gak..

Jgn lp klik2 jugak..

Mimy Hamid said...

beb sebelum tu nak tanya...ada effect nuffnang tak..sebab klu effect nuffnang banned..kan ada dlm syarat syarat nuffnang

mzhany said...

ooo patot la byk blog hany masuk ada yang kelip kelip pink ni haaa.....

azieazah said...

Kalu tak silap dulu pernah baca kat Nuffnang (ntah betoi tak, sbb dlm Bahasa Inggeris, tak berapa peham), jika kita pasang iklan selain Nuff, automatic Nuff akan batalkan iklan dia kat blog kita.... forever.

deena farhana said...

salam kella...

rindunye kt kella..moga sihat selalu..heartbeat ni mcm nuffnang juge ye..?

deena pernah je dftar nuffnang..tp entah la..mcm xpandai deena..tu yg xpublish tu....hihih

kella mcamane skrg..? rindu nk sembang dgn kella:)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker