Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Sunday, January 9, 2011

Anugerah Sahabat Setia Versi Spongebob dari Mathari


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
ingat tak aku pernah kata ada sesuatu untuk semua sahabat sekelian di entri ini?

ya...
anugerah julung2 kalinya dibuat oleh aku sendiri!
huhuhu..
dulu penah buat ringkas ringkas sahaja.. 'copy paste'
tapi kali ini, ?
masih juga 'copy paste' ;p ! tapi gambar je ..
kali ni kasi perah sikit idea sendiri!
mahu kasi pada para sahabat sahabat dan pembaca ku yang amat amatlah disayangiku!
anugerah suka suka..
untuk
sahabat setia! :)
(jenuh mengedit sana, menggunting sini, touch up, touch in! kasi tukar2 warna! akhirnya! berjaya buat 'award' hasil tangan sendiri... )

tadaaaaaa....... :D
terimalah!!

dari aku! Kella! =)

kenapa spongebob?
saja mahu kasi ringan ringankan otak.. gembira gembira selalu..
aku memang gemar kartun ini..
dan kalau dilihat, spongebob ni seorang yang pentingkan kawan kawannya..
walaupun mereka semua berlainan jenis! warna! usia! bentuk! rupa dan perangai!
mereka tetap hidup aman damai di Bikini Bottom..
namun paling ketara ikatan persahabatan mereka yang kukuh! :)
walaupun ianya kartun, tetap ada mesejnya yg tersendiri..

yang baik jadikan teladan
dan yang buruk jadikan sempadan..

*********

jadi aku dengan ini berbesar hati untuk memberikannya kepada semua orang follower aku (yang masih setia kat dalam list 'follower' sebab haritu aku tengok aku jugak beberapa yang keluar masuk keluar..hm, maaf, mungkin aku terlupa, tak perasan untuk 'follow' kamu kembali, tapi takpe.. setakat ni ada 100 follower pun aku syukur.. bertambah, lagila syukur..)

dan yang sangat harussss mengambilnya...
istimewa untuk para para dekat di hati..
setia sifu aku,
MIMY!
setia sepejabatku
Kak Azi
Kak Mas
setia susah senang bersama
LyaFarina
Deena Farhana
Nadine
Kak Ayu CR
KakLynn
Kak Ain
setia rajin datang say 'hai'
ZafiraNabilah
ArdiniHumaira
Mzhany
Asfaliza
Redbloodsnow
Matahati
wanita mutalib
Daela
Asya
setia Lain dari yang lain dan unik
FaridMofasad
Frodo
Kamen
Alvin
Tukang kata
dulu cuma jln berselisih, kini setia mesra bersembang dan dekat dihati
Kak Zakie
Maksu
Kazazstan Team
MamaIzya
Rima mylildiary
setia ceria bersamamu..
Brutalsolo
Umarcute
ZannaRohim
CikdahGanuKite
ammieynna
Siti
walau pun baru namun seakan lama mengenali..
CikAmy
CTNoarizah
Cun09
Lyndawawa
ahsfantasy
EinaFarina
IbuIntan
TamanSuri
rieyanaYnn
setia kagum dengan mereka
DrSam
KakInaKL
PrinceDuyong
Tedi
CikguIsza
Bayyinat
DapurTanpaSempadan
kakKujie
Joe
+ cik lollypop
Anda semua pun sahabat yang setia.. :)

Di harap anda semua 'follower' dan semua nama2 kat atas tu sudi sudianlah untuk mengambilnya.
aku tak ramai kawan, tapi yang ada ni haruslah aku hargai sangat!
terima kasih kerana sudi menceriakanku.
walau cuma di alam maya, namun terkesannya di hati.. hanya Allah yang tahu..

sekiranya masih ada lebih kesudian, boleh juga dipanjangkan kepada sahabat sahabat anda lain di luar sana yang juga setia.. (tag mengetag la tu.. malu malu pulak nak sebut! ;p )

sesungguhnya keberlanjutan persahabatan ini sikit pun tidak rugi, malah menjadikan kita semakin luas pandangan dan lebih mengenal erti kehidupan.
namun yang paling utama, persahabatan yang dibina haruslah berlandaskan matlamat yang satu, iaitu Allah, dan destinasinya yang sama iaitu, Syurga.

Wallahua'lam.


Wah ... rasa seronok dapat bagi anugerah original buatan sendiri ni pada kawan kawan
cheeee...bajet macam grammy award kah?
hahahaha...
cuma award suka suka dari seorang blogger picisan sahaja .. :)
terimalah..

dan terima kasih atas kesudian kamu semua..

18 comments:

Kakzakie said...

kakak nak spongebob yang besar sekali tu (background dia) tak ada warna tapi tangan penuh mendepang semua spongebob yang kecil (berwarna). Hebat kan.... ewah...

nabilah_2908 said...

yeay...lompat bintang...sbb dpt award exclusive dari Kella..

thnks..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

Mimy Hamid said...

wahhh...buat sendiri...vangga....tq dear

My Little Diary said...

salam,

wah3x... seronoknya dpt award... thx ye kella... muahh luv u. :D
tahniah!! pandai nya buat award sendiri. :D

CT NoArIzAh ArIs said...

TErima kasih bagi sy adward hasil tgn kamu sendiri...tu yg paling tinggi value nya tu...selalulah dth ke rumah kecik sy ye !!

My Little Diary said...

salam,

happy viewing... hehe
http://cikidis.blogspot.com/2011/01/award-sahabat-setia.html

daela said...

YEYEEHHH...NAMA ACIK ADO..TQ KELLA...

Adinda Amy Sensei said...

salam buat kella..

waahh..tak sangka dtg sini terus dapat award..terima kasih diucapkan kerana sudi bg award ni..so cute..selalu gak tengok cite katun spongebob nih..hehe

terima kasih daun keladi wahai kella..

semoga awk dimurahkan rezeki..
diceriakan keamanan dalam hati..
semoga kita terus abadi..
dalam cantuman hati yang masih berbaki...
di alam maya yang penuh fantasi...

:)

cikgu isza said...

TQ, akak pun suka spongebob..
:)

TUKANG KATA said...

hati yg terbakar ni jadi cool balik..terima kasih fireman kuu :D

sungguh tk hargai. sahabat selamanya :)

mzhany said...

kella...hohoho hepi nyer dapat award ni, ceriaa gituh...

kella, nak organizer nak nak nak nak nak ;)

deena farhana said...

salam alayk kella..

ya Allah...dah lama deena tak drop komen kt sini..maafkn deena ye..

trm ksh atas award ini..deena sgt hargainya:)

moga psahabatan terus mekar selamanya.

slm syg abadi utk kella dr deena:)

Kazaztan Team said...

Kazazstan Team nie sayakah...kalu saya...tiada s selepas z...sama2 kasih...nak amik nie...kita copy pastu paste aje kan...pertama kali dpt arward...ehehehhehe....terima kasih kembali...

Citarasa Rinduan said...

salam

wah..wah..wah..thanks sayangku.
i love u..
terharu dapat award....thanks for lot..

LYaFRINA said...

kella...
sgt2 terharu,,,
tqvm!!! xrau nk kata apa...
& terima kasih juga utk kella krn sentiasa bsama lya d saat lya jatuh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kite tade p0m =(

Mak Su said...

tq kella

cun09 said...

salam dik ^_^

maaf baru tgok, kak liza masih buat2 bz huhuuuuhuu

terima kasih banyak2 yeee, nanti kak liza amik!

**moga sihat, miss u**

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker