Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Saturday, January 22, 2011

Alhamdulillah... selesai sudah

Assalamualaikum..
rindu kat blog ni!
sehari bak setahun lamanya ! :)

Aku baru pulang ke rumah..
baru sampai,
2 hari ada kat PD sebab terlibat dalam program yang dianjurkan oleh syarikat..
aku salah seorang sekretariat nya..
kat sana takda wifi free, lagipun memang tak sempat nak buka blog..
dok ingat ingat dari jauh je.. :)
hebat sungguh penangan blog ni dalam hidup aku..
tapi.. sudah tentu abbi lagi lah dirindui.. lalalala..

oh, mari layan gambar2 nya best2 sempat aku snap ni,
ini semua dari kamera aku! tapi kat sana aku sempat pakai kamera dslr kawan ku tau!
huhu so nanti aku kan upload lagi dari kamera tu pula.. :)
layan ini dulu..

~ini dari bilik aku! petang semalam.. bila tengok je luar tingkap, Subhanallah.. cantik sangat! ~

~ syukur ya Allah.. aku bertuah..dapat menikmati keindahan dari Mu ini..~

~ kak Ain yang sangat susah bergambar! tapi kali ini dia sendiri mahu diambil gambarnya, kerana pemandangan yang sungguh tenang... ~

~ entah si gadis mana yang bila bergambar suka bergaya begini.. alamak perut tak 'cover' la..~

~ ini di waktu pagi... ~


~ adik adik, abang abang yang teruja, dapat kuar kejap tepi pantai... seksi betul kau ni zul!!~


~ "tuuu..." je keja nya...~


~ makanan memang boleh tahan sedapnya, tapi menu utama tak sempat nak snap! biasalah lapo la katakan.. ini yang sempat snap... :) ~


Apa pun, aku kesana bukan nak jalan2 sebab 3 minggu lepas dah ke PD, ini ialah urusan kerja.. so kerja sahajalah...
tadi pun kami terus balik.. tak singgah ke mana mana...
panggilan dari rumah lagi kuat..
:)

Alhamdulillah.. selesai sudah..
yang buruk dari kelemahan kami... yang baik hanya dari Allah..


gambar gambar ni semua aku telah edit warnanya supaya terang..
ya..nanti aku jalan jalan rumah kawan kawan..
:)

17 comments:

LYAfrina said...

tp utusan kerja d tempat y mdamaikan ni , xdela tension sgt.. boring2 blh tgk keindahan alam ni :-)

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik dak perempuan tu..pakai baju putih..=]

Kazaztan Team said...

cantik...leh anto tuk pertandingan gambar nie..

azieazah said...

KELLA..
rasanya “pulau” kecil yang macam ada tasik tu pernah kuar kat drama la, tak pun dalam video klip.. memang cantik.

Untung juga dapat berjalan ke sana, wpun urusan kerja, tapi kesempatan tu memang best...!

Citarasa Rinduan said...

salam..
kella...awak mmg ada kebolehan dalam photografer..

awak kena asah tau..
bab wanita tu..dia sangat cantik..perut dia cun apa..slim lagi..lainlah kak ayu..dah gemuk..hahhahahah

TUKANG KATA said...

alhamdulillah. seghonok ya.haha

kella said...

Lya, betul tu lya.. sangat tenang dan damai.. sejuk lagi.. dapat bilik view cantik pulak tu kan..
terima kasih lya berkunjung ke sini.. :)

CikLynda: yang mana yang pakai baju putih mana? sebab ada 2 orang yang pakai baju putih tu.. hmm yang pompuan pakai bagu purple tu tak cun ke.. hehehe...

KT: terima kasih.. takda lah kak.. ini gambar biasa biasa sahaja.. cuma kebetulan masa tu.. suasananya sangat cantik tertarik..
alhamdulillah..

aziezah: ya ke? tak pernah kita tahu.. kita memang tak pernah tengok, tu yang macam teruja lebih tu.. tapi memang la sangat cantik.. itulah.. syukur kita dapat dok situ.. :)
terima ksih..

KakAyu: terima kasih kak.. kita memang sangat suka mengambil gambar tau.. tinggal lagi kita ni cuma amatur je..
hehe.. ye ke kak.. tak nampak ke perutnya yang macam sendat je tu.. huhuhu..

TK: Alhamdulillah.. gembira dengan nikmat dari Allah ini...

Mata Hati said...

hati ini tertanya-tanya. siapakh gadis bertudung hitam yg sedang merenung sunset itu. siapakah dia?

nasihat pengomen..teruskan ke'sliman anda..hehehe

comel ah. setakat ni belum pernah lagi amik gambar sunset..

kella said...

Matahati: gadis itu? hmmmmm dia tu? hmmm.. nasihat itu telah dimaklumkan.. heheheh..terima kasih..

tulah.. kebetulan kan suasananya begitu..cantik..

terima kasih ya matahati.. :)

cun09 said...

salam dik ^_^

eerrrmmm comelnyeee pic sunset n suasana pagi...

mzhany said...

kella, tak perlu cover perot...mcm xde perot je hany tengok...huhu apakah rahsia anda??? ;)

Mak Su said...

kursus motivasi ker? santek gaks pd ek, dah lama tak pi, terbayang lautnya berwarna keruh... hu hu hu

azzey said...

Mmg cantik le view dlm gbr2 ni....sker!

Kakzakie said...

salam kella,

orag jalan PD dah balik kakak masih dok tertinggal. cantik gambar2 buat tatapan mata.

kella said...

Cun09: ye ke kak.. terima kasih... syukur.. lama tak tengok entri baru kak ni.. semoga sihat hendaknya.. :)

Hany: ishh.. ye ke ni? tu nampak cam lebih je tang perut tu..huhu.. kalau perut timbul sebab ada 'isi' takpe le kan.. ini isinya lemak aje.. huhu..

Maksu; hehe kita pun tak mandi pantainya.. tapi kat sini cam bersih sikit, ramai juga orang yang datang mandi.. tapi ramai lagi yang mandi kolam je.. senang.. :)

Azzey: haii.. lama tak dengar cer kan.. terim kasih .. kita pun suker... :)

nabilah_2908 said...

cantiknya sun set tu... ;)

nnti upload gambar lagi yupp.. ;)

Mimy Hamid said...

ada teambuilding ke beb?? pd belah mana korang tido..ke tm resort..huhuh

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker