Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, May 31, 2010

Seindah Sinar Mentari

Assalamualaikum,


Selamat Pagi..


*pinggan ni dari rumah en Googles.. trimassih kasi pinjam.

Tujuan aku melayangkan titipan ini adalah kerana ingin memohon maaf, kerana beberapa hari tidak mengemaskini blog kesayangan ini.

Aku tahu blog ini tidak lah begitu ramai pengunjungnya, tapi masih ada sebilangan kecil yang sudi membaca dan singgah di sini, maka dengan itu kemaafan dipohon. Anda di luar sana, tentu tahu siapa anda..
terima kasih tak terhingga kerana sudi memberikan sokongan terhadap blog kesayangan ku ini.

Sehingga kita bertemu lagi di lain episod.

Wassalam..

IringJeling: Aku SKEMA hari ini. (titik)

6 comments:

LYaFRINA said...

heheheh,.,, selamat pagi!!
CERIA2 SELALU!!!

pinggan tu sgt2 cun la... DSLR lagi kan??? ayoooo.. nk jugak!!

kella said...

Lya! terima kasih baynak..
alamak, itu pinggan bukan ana yang punya! ana lupa kasi itu kredit untuk en gugel.. jap nak apdek smula..

ardinihumaira said...

^___^ tak pe,, dni pon kadang2 tak menyempat nak update blog ;) hepi2 tau

nabilah_2908 said...

hrumm...kesibukkan melanda lagi..?

takpe...nnti bila free boleh update lagi.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN SWEETSOUR & SUP TULANG

Nadine said...

saya antara yg sudi baca blog awak. keep on blogging k :)

kella said...

Dni: hmm tapi dni mmg selalu je update kan.. tahniah..

Nabilah: sibuk pindah umah! hehehe kepenatan yang berbaloi..

Nadine: terima kasih nadine! tengkiu..tengkiu!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker