Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, May 19, 2010

Santapan Di Raja..




Santapan kuning.. lantas di raja jadinya!
tu.. untuk raja yg bertahta di hati....
balik keja terus tengok apa yang ada, stok telur puyuh ada lagi! terus masak Gulai Puyuh dan Goreng Kacang je! simple dan boleh mengenyangkan...
b kata sedap... ya.. itu sudak cukup buatku tersenyum semewekk...

IringJeling: dari tadi aku dok upload gambar ni! baru sekarang buleh! iskh! sakit ati dibuatnya..
takpe... cool.. cool.. cekodok pisang ade ni...


11 comments:

Mimy Hamid said...

lama aku tak makan telur burung puyuh mana nk dpt yer..aku nak beli gak..buat sambal layan..err kuning tu takmo terang benor bukan kerabat..hehe

Mimy Hamid said...

lama aku tak makan telur burung puyuh mana nk dpt yer..aku nak beli gak..buat sambal layan..err kuning tu takmo terang benor bukan kerabat..hehe

LYaFRINA said...

kella.. gulai lemak telur tu sgt2 best..
terliur dh ni nengok... marvelesssss!!

**kella, mekasih sgt2 sbb awk slalu bg kata smngt.. Ingt awk sokmo.. smpai bila2..

ardinihumaira said...

pergh... lazatnya makanan2 ni.. laponya dni. lom lunch lagi huhu

kella said...

Lya: ala.. buat cincai2 je.. asal boleh kenyang kan..
lya.. lya wanita tabah.. sangat admire ngan ketabahan dan apa yg lya telah hadapi.. its not easy..

Mimy: jom pegi pasar malam kat PD hari ni, kat situ byk jual tlur puyuh fresh beb.. weh.. pasal kuning tu kan..hihihi.. aku terlebih taruk kunyit la weh! huhuhuu haru..

Dni: Dni makan salad lagi ke hari ni? teringin sangat nak balik kg.. makan nasi berlauk pagi2 kat sana.. sini tak dpat yg best la dni.. huu..

Amieynna Amin said...

kella..
nampak sedap je gulai telur tu..
kuning sungguh..
nak belajar masak dr kella laa..
hehe

kella said...

Amieynna: udah terlebih kunyit lak Amieynna... sib baik rasa ok lagi! hihihi...
baru perasan, sekarang lupa nak letak resepi pulak! sebelum2 ni, kalau letak masakan, mesti letak resepi.. ahooo..

princeduyong said...

sedap nampak...

Nadine said...

kacang buncis goreng telur!! my favourite kella..nyum, nyum! :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sedapnya sayang..
nyami.....................
memang bijak adik sis seorang nie..

kella said...

princeDuyong: jgn percaya sangat.. ehhehe

Nadine: my hubbys fav jugak nadine

Kak Ayu: cam sedap je kak.. takleh lawan kak ayu nye pro masak lagi.. hihi..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker