Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, May 3, 2010

Bila Si Kella Bersama Kamera..

akan terhasillah tangkapan-tangkapan seperti ini...

Semulajadi Unik lagi Cantik.. Pemberian Illahi.. hargailah ia..

(klik gambar untuk tumbesaran yang lebih jelas..)






Syukur Alhamdulillah.. masih sempat menikmati keindahan Sang Pengcipta.. Subhanallah..


IringJeling:Cantik tak? cantikkan? err.. atau aku seorang sahaja yang nampak cantik..

14 comments:

LYaFRINA said...

waa..mmg sgt2 cantik...unik...
terpaku..terpukau...
alhamdulillah..msih boleh menikmati keindahan ciptaan allah..


**guna dslr k??? sy pon dh mula survey dslr.. tp xtau model apa y bagus..

LyNn HaMzAh said...

memang sangat cantik...kak lynn baru beli d3000 tapi skrg nie masih duk try bljr2 amek gmbr...hope waktu di sabah nanti dapat gunakan kesempatan dgn amek gmbr yg cantik2 mcm kella amek...

RedLife2Love said...

cantik la.. suka sume gmbr!!

TUKANG KATA said...

SUBHANNALLAH..

cantik..saya juga nampak keindahannya..

:)

tq sudi komen post saya ye..

kella said...

Lya: cantik ya? ALhamdulillah.. tertunggu juga apa kata org lain, nak share sangat ngan semua, hasil tangkapan ini!

tak guna dslr, idaman tu.. tapi belum dapat beli lagi! bilakah..waktunya..

kella said...

Kak Lynn: tengkiu kak.. kak lynn beli d3000 dah ya? berapa rm ya kak lynn... lupa dah, ada usha gak ritu.. tapi belum dapat beli..

Iqa: tengkiu--tengkiu.. :D

Tukang kata: :) saya berdikir di sana.. turut sama ya.. trimasss... :)

ardinihumaira said...

waaaaaaaaaaaaaaa comelnya gambo2 ni.. pandainya tukang amik gambo tu ambik kan.. saper la tu kan kan hehe... ;p


p/s: pasal komen tu no polem dear :) hhehehe besela tu. dni pon selalu gak jadi gtu.. bukan takat selalu jadi, kadang2 sengaja wat banyak2. tiru gaya cik epal hehehehe

kella said...

Dni: heheheh... tukang amik gambo pun comey gak kot..hehehe..

tengkiu ya! ohh.. boleh la buat lagi.. byk2.. hehehe..

Mata Hati said...

gambar2 yg sangat cantik...pandai awk snap. nanti ajar saya mcm mana nak amik gambar yg cantik2 ekk..

kella said...

MataHati: tengkiu so much! masa ambil gambar tu betul saat dan ketikanya, posisi baik..
kebetulan yang sangat dinantikan..

terima kasih.. :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

s0 niceeeeeeeeeeeee.

wat wallpeper sejuk mate memandang kan ?

Mimy Hamid said...

hamboii ni kamera apa ni..ke dah tukar dslr

kella said...

miss lolly: tq, ala..amatur amik gambo je.. :)

Mimy: belum rembat lagi beb.. tunggu masa nih, skill dah ada, cheewah!

sushi_me said...

salam....sukenye tgk gambo2 awak..gud2..kip it up gurl...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker