Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, May 24, 2010

Kerana Dirimu Begitu Berharga.. :)


Sekuntum bunga untuk semua teman yang sudi singgah di sini.. :)

Maaflah tak sempat untuk berkunjung balas dan ziarah.. kerana faktor2 yang tidak dapat dielakkan.. ( alasan skema je..!)
sebetulnya, line down lagi..
Entah apa masalahnya.. datang bulan kot... ;p

apapun.. sudilah terima sekuntum bunga di atas.. bunga itu.. tak tahu lah nama apanya, aku 'snap'nya masa di cameroon dulu.. kalau sesiapa tahu boleh share di sini..

Semoga hari-hari anda semua sentiasa ceria, harum dan suksesss...... (^_^)

IringJeling: tetiba ku jadi minah bunga pula...? hehe sekali sekala memaniskan diriku dan anda sekelian... huhu..

11 comments:

LYaFRINA said...

waaa..sgt2 comel... ni msti guna dslr kn?? sukanya.. ni bkn k bunga carnation?? heheheheh..kata jer.. y k dop x tau la..

sI tEDI said...

hik hik hik..

bunga x de nama..

aku nak g mandi bungalah!

nabilah_2908 said...

cantik bunga ni...

hmm...intrnt mmg masalah kot...kt sini pun lembab jer...jenuh nk menuggu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MY MOM AND POLYP

suamihanyisterizuki said...

tq, semoga cepat sembuh eh sakit ker? hehehe takperla, semoga semuanya kembali normal...

kella said...

Tedi: nak mandi bunga? hm... wangilah satu badan nanti... :)

Lya: yes.. yes.. ye kot.. betul kot tu bunga carnation ya? ntah.. rasa2 betul kot tu.. Lya..

Nabilah: internet macam tak suka daku.. hukhuk..

Hany: tidak... si internet ni yang sakit.. ntah ape2 asyik benar dia sakit menyakiti.. hehehe tq..

ct_nurmarlissaa said...

a'a beb..mengong tull..
mujur..kat tempat k.mas aderr streamyx...

Frodo Baggins said...

terasa nak cium bunga ...
erk ... keh3x ~


woohaaa!


>>___<<

ardinihumaira said...

wahhh bunga sangat cantik.. cantik sangat bunga.. bunga cantik sangat.. eheh... ulang ayat sama lak ;p


dear.. emamng tenet ado masalah skang ni even dni pon terpaksa autopublished je entry2 tu. blogwalking dah jadi cam blog merangkak2 gtew huhu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella,,sis ambil yer sayang

rindu kamu

Amieynna Amin said...

cantik nye bunga ni..
saya amek..
nak yg betul bleh?
hehe

kella said...

kak mas: itulah kak.. sabo je la kita.. ni dah ok, ceria kembali! hehehe

Frodo: ciumlah frodo.. ko ada bau tak? wangi tak? wangi kan...? ;p

Dni: hahahaha.... pandai dni susun atur ayat yg berlainan itu menjadi makna yang satu! phewwwitt!
haah.. blogwalking dah tertiarap tiarap dah..

kak ayu: ambillah kak.. kita sangatlah berbesar hati.. rindu awak juga..

amieynna: ambill sahaja! dan terima kasih kerana sudi! terimassihhh.... :) yang betul ya? hrmmmm.... camna ek.. huhuhu ;p

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker