Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, July 30, 2010

Simple but Marveloussssss!

sorry la saja nak tayang gambar ni,
bukan niat untuk menunjuk2.. jauh sekali ingin menerbitkan rasa terliur..
tapi saje je..

buat ni minggu2 lepas nih..
mase tengah lapar giler kat rumah! malas nak msk2 yg amik masa lama2!
so capai apa yang ada..
ikan kering basah tenggiri ( dlm botol celup minyak tu..)

perrrghhh.

korang cuba!
goreng ikan tu, sajikan atas pinggang, potong cili dan bwg merah, pastu last sekali perah asam limau sebijik!

perrgghhhh.... kecur liur tau! mkn panas2..
menambah makan nasi ni.. tak cukup lagi ada!

cubalah!

:D

iringjeling: ngehhh.... senang je dan sedap je.. ! thumbs up!

12 comments:

LyNn HaMzAh said...

kak lynn dah terliur pun nie...
dah la kak lynn x lunch lagi...
huhuhuhu...

syahira ariff said...

nyummm!
kalau ratah ikan tu best tu!
=]

ardinihumaira said...

nak mintak siket :D

ciK LyndaWawa igUana said...

wah...sedapnye...

terliur ni..
huhuhu..


Saya yang baek hati,

✿LyndaWawa✿ =)

suamihanyisterizuki said...

sedappnyer..hehe nk g mkn mlm laa..ahhaha

jane said...

sng gile nieh
hahahha

Nadine said...

yg simple tu lah yg paling sedap sbnarnye kan?! :)

ps: kalau mak nadia, dia sangai dulu bawang n cili potong tu. pastu br letak atas ikan tu n then perah limau. pergh! mmg terangkat!

LYaFRINA said...

ermmm..mmg best kella.. lya suka mkn ikan kering g2.. mama lya selalu buat..makan dgn nasi kosong j pun dh ckp sdp..

skrang lya kurang selera..kalo mkn kdai.. mtk nasi suku j.. tu pun x dpt habis gak.

tgk lauk nasi smua terliur.. tp bila nk mkn x dpt..just dengan kicap n ikan goreng panas2.. ayam dh x de selera lg skrang...

Kazaztan Team said...

perghhh..dpt rasa kesedapanyeee

deena farhana said...

salam kella..

maaf dah lama xjenguk sini..hrp kella sht..nak mintak nasi tu skit, boleh? ;)

Ain said...

simple tapi meletupppp....

seperiuk nasi boleh abih kalau makan panas2 kan....

akak pun suka masak yang simple2 jer....

kella said...

shabat semua! terima kasih atas komen2 tu! hihihihi... tak sempat nak balas komen sahabat2...
tapi anda tetap dihati..

:)

trimaassss...

:D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker