Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, July 6, 2010

Ha! kan dah kena tegur ! ! kan dah kena komen! !

itulah aku mengomel banyak sangat!

lansung ada orang tegur aku! tapi ni tegur lain sket! siap offer kropok!

nak tahu sape tegorr.. jom join aku pi serang dia pulak kat sini!

IringJeling: cheers Lya!

10 comments:

deena farhana said...

salam kenal juga dr deena :) thanks 4 being my friend...insyaAllah..deena juge akan follow slalu blog ni..mekasih dah link blog deena...deena pun dah buh blog kella :)

nisya said...

tegor dapat kropok?

waaahh!!

first time nih

LYaFRINA said...

ngeh..ngeh...ngehhhhh....
tu la..nmpok kella sedih sgt tu... xde org ngomen.. hehehehhee... skrang semua komen2 dah kluar pon.. sib baik gak komen tu munculkan diri..kalo lesap... huhuhuu... xtau aperla y org duk ngomen tu..

kella said...

deena: thankss :) do keep in touch!

nisya: hahahaha.. si lya kasi kepok, tahu je dia semua orang sedang kebingungan tentang komen yang tak kuor2 hehehe

Lya: hahaha.. itulah dia, sekeping komen pun telah menggembirakan hati.. terima kasih lya weh..
sib baik takde komen yang dush dush!

syahira ariff said...

keropok?
ahahaha
aper tu
nak tgk nak tgk

NICK IRFAN said...

eh! kanapa ni? kjba nk serang kt sini kjab..

sI tEDI said...

Jgn kena tegur dgn makhluk halus dah ek? ekekekek

Stilla said...

salam..

jalan2 sini jap..

btw dah follow ur blog..=)

Mimy Hamid said...

laki ko gi mana plak kali ni

kella said...

Shahira : kropok panas panas.. best!

Nick Irfan: tiada apa.. cuma gurauan aje nih.. :)

Tedi: kau jangan cakap.. aku dok sorang kat umah ni.. meremang pula! usshh..

Stilla: tengkiu sudi singgah@ do keep in touch ya!

Mimy: dia ke Jakarta weh.. aku takleh ikut.. dia pergi bekerja! hummph!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker