Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 28, 2010

Gambar Menarik Di Petang Ini : Kelibat Kamu

ketika dan saat yang kebetulan kena!
nampak gambar mcm menarikkan? ( ye ke? ;p)

boleh teka ke? bgaimana keadaannya ketika gambar ini di ambil... bgaimana kelibat itu boleh kelihatan seperti itu?

IringJeling: (ehem-ehem Lya! mahu coba?)

12 comments:

Mak Su said...

jurukamera berada di bawah bukit dng keadaan sekeliling gelap dek kerana byk pohon-pohonan... :D

sI tEDI said...

wah!! gelap!!

LYaFRINA said...

kih..kih..kihh.. tq kella krn bantu nk up kembali neuron2 dh rosah tu..
nice thic pic... kella ni kreatif orgnya yer.. pantai ambik shoot y baik punya..
ni mesti kepala dh smpai mencecah tanah ni nk ambik shoot ni.. atau dlm keadaan tbaring.. hehhehe.. sbb lya pernah buat g2...

owhhh kella.... suka sgt2.. rasa dihargai!!

LYaFRINA said...

ataupun..ianya sebenarnya bukan la tempat y tinggi sgt.. mungkin di atas batu2 sajer... dh diambil dr posisi bawah.. lya pon ada pic mcm ni.. bila ambik dgn cara g2.. akn nmpak sudut y tinggi.. hehhehe

mie said...

nice photo....
hohohoh

ciK LyndaWawa igUana said...

kamu suka mengambil gambar ye?

nice2.....

saya pun suka..
tp yillek skill
yillek kamera...
huhuhu...

sedih bukan...?




Saya yang baek hati,
✿LyndaWawa✿
=)

kella said...

terimakasih atas komen2 semua! :D sebetulnya gambar ini sangat mudah di ambil kerana model sedang berada si atas jeep! hohohoho.. dia dah takut mau turun ku tahan2 untuk shot gambar ini dengan mudah, kebetulan pula pokok2 seperti merestui.. hhiihi.. terhasillah... :)

LyNn HaMzAh said...

cantik gmbr nie...
jealous betul la tgk kella ada bakat amek gmbr...
leh la bljr nanti...

nabilah_2908 said...

la...tgh berdiri ats jeep rupanya..ingtkn si photographr sedang baring sambil ambil gmbr ni...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

LYaFRINA said...

yihaaa... ats jeep rupanya.. tipoh tertipu.. hehhehhehehe..
tq kella

kella said...

k lynn: kebetulan yang mengasyikkan! :D

Nabilah : itulah.. sangat senang je amik gmbar ni, tkyah tido atas tanah pun.. hehehe..

Lya.. gud try lya.. gud try... :D

Ain said...

suka tengok gambar kat blog kella ni...

pandai carik shoot yang menarik....

kalau akak main belasah jer sesedap rasa....hahaha

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker