Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 21, 2010

Gambar Menarik Di Petang Ini: Pejabat

agak agaknya, mengapa keadaannya seperti itu? :D

What say u?

hehehehehe...

11 comments:

Nadine said...

Errrm...ni mesti kes nak buat keja 2 in one. tp tak sampai ke mesin photostat tu. maka...redha saje phone di atas lantai :D

p.s: creative tak I??? hihihi..

nabilah_2908 said...

tak pun..tgh terima instruction..mcm mn nk guna mesin photostat...myb mesin tu tgh buat hal...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KWE TIAU GORENG

suamihanyisterizuki said...

ahahhaa

manyak keje la tuh...seb baek pnjang kan

ciK LyndaWawa igUana said...

apesal tu???

Mak Su said...

lailahailallah, gelak dibuatnya

ct_nurmarlissaa said...

fuhhh.....nie mesti keje kat syarikat telekomunikasi tercanggih..di donia..huhuuhu

LyNn HaMzAh said...

hahahaha...
apa kes nie?
kalau boss nampak x bising ker nanti?

Kujie said...

ni mesti tatau nak operate mesin tu macam mana...haha.....

alvin takda umah harga 8juta said...

mmg sambil menyelam minum air siap kentut dlm air lagi..


ke ngah call hot fm??

kella said...

terima kasih semua kerana sudi singgat komen di sini!

hahaha.. gambar tu sebenarnya akak tu sedang mendengar instructor tu terangkan cmana nak guna sesetengah function kat mesin photostat baru itu! hahahah.. ada yang dapat teka dengan tepat!k kujie n nabilah.. huhuhu..betullah..

pertama kali b share gambar ni aku terus gelak! hahaha...

terima kasih untuk semua atas segalanya.. :)

SURIA AMANDA said...

dia tgh seronok gayut dan gossip dgn org yang call dia tu..dan kalau boipren yang call sure malas nak letak dulu tipon tu kan..walau kerja tgh berlambak nih...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker