Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, July 2, 2010

Sedih weyyy..!!

sedih menyelubungi jiwa...

sebentar tadi aku menerima mesej dalam FB dari seorang sahabat lama!
Bermula minggu lepas..
dia yang aku cari2 selama aku berFB, akhirnya ketemu minggu lepas! aku si 'excited' ini pantas meng'add' beliau dan menghantar mesej betapa dia ku cari-cari selama ini. Rindu.

Beliau 'approve', dan aku gembira!
namun tiada balasan di bahagian mesej, sehingga lah hari ini! tadi.
perasaan berkobar2 gembira ingin membuka mesej itu..
terfikir apalah yang di balasnya pada aku! tentu dia pun teruja seperti aku!

namun setelah melihat ayat ini..

"slm..eh cik Mai ader no x? awak tau dia dok maner? boleh bagi?"

erk!!!!!!!

telan liur!

terkesima!

tertunduk sugul.. menyembah bumi.. di susuli rintik hujan lebat yang turun, membasahi diri.. titisan air mata bercampur titis hujan.. ( bayang kan aje ni.. )

hmmm terasa malu amat pulak aku nih! maaluuuuuuuuuu weyyyy!!

seperti sorong papan tarik papan buah keranji dalam perahu! (eh takda kena mengena..)

seperti hidung tak mancung pipi tersorong2 pula.. ( tapi idung aku cam mancung je! wek!)

hmm.. ntahlah, aku ingat nak ignore sahaja mesej itu tanpa membalas! tapi patut kah? sedangkan aku tahu sangat si Mai punya no. kami berhubungan. rasa mahu remove sahaja dia! tapi tak patut. macam jahat pula aku nih!

macamana nih? patut aku jawab ke tidak..? hati dah perih ni!..
korang faham ke apa ku rasa.. hmmm tak faham tak apa.. saja mahu mengadu di sini..

IringJeling: terasa hingga menusuk jauh di kalbu! sob..sob..

10 comments:

rammyd said...

huhu.. sabo jeklaa.. :)


malam pertama saya. sumpah saya nerves!

nabilah_2908 said...

beliau yg di nyatakn dlm n3 ni..lelaki ke..? huhu..

bg jer la..tp kena ikhlas..if tkmo bagi..ignore saja msg dia..huhu.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
PERKARA-PERKARA YANG MENGUNDANG KEPAPAAN

Farid MOFASAD said...

hahaha...

kalau rasa nak bagi bagi jelah weh...






kesian..

len plak jadinya...





pppppprrrrrruuuuuutttttttt









>>____________<<

kella said...

nabilah: dia sorang wanita seperti ku! kawan sekelas dulu, hubungan kami agak baik, tapi sedinnya dia lansung tidak bertanyakan diriku.. hmmm.. dia tak nampak.. tak apa..

Farid: parid! idea! kalau aku kasi reply "pruuuuuuutttt" jugak kat dia pun ok kan? hehhehehe ;p

ardinihumaira said...

dni tatau nape kalau kawan lama yg jarang contact dni jaggal sangat macam dia terlalu asing.. dni lagi rasa aman kalo tak kasi numb.. tapi kalau kasi pun apa salahnya kan.. mana tahu kot nanti ada hal penting ke.. ;)

LYaFRINA said...

uhuu.. xleh kata apa la.. lya xpasti apa y lya faham ni betul k tak..

org y hantar msg kat inbox tu org y kella cari selama ni kn?? tp... bila dh jumpa dia tnya hal org lain..kella xtnya kabar k..

ermmm lbh kurang g2 la pemahaman lya.. betul kn???

xpela kella..nk buat camner..kdg2 kita jer tlalu rindu.. xcited nk jumpa balik nk tau pkembangan.. ignore j la kalo kella rasa x dhargai...

**eyhh.. k lya silap paham ni???

Linglung said...

bagi saja la..biar pedih, tp mungkin pedih kita tu boleh membuatkan org lain gembira..kita dpt pahala.

dah dpt pahala, bawalah diri :p

ct_nurmarlissaa said...

k.mass pernahh kene cam tueee...walau pun dia accept..tapi bcoz bengang punya pasai k.mas remove....dia dr frenz list..buat apa kawann dengan owg yg tak nak kawann kiterr......kann...

kella said...

Dni: haah.. dni itulah dia, bagi aje.. jadi orang yg budiman.. ;p

Lya: betullah tu lya, kita aje yang over excited jumpa dia! rupanya dia tak kesah pun... siap tanya tentang orang lain lagi? adussss sakit.. sakit.. tentang kita? dia tak tanya lansung! gembira pun tidak, terkejut pun tidak! tiada apa apa untuk ku! hmm tak nampak tu.. takpe..

LingLung: terima kasig linglung! ya! betul tu! kita bagi sahaja..
not a big deal.. tapi hati telah terluka.. (cheh!)

K Mas: itulah dia.. takpe la kak.. dia tak nampak kita.. nampak orang lain je.. hmm nasib laa..

Kujie said...

owh... macam situasi minggu lepas

seseorg yg dah lebih 2 thn tak muncul..tiba2 muncul pertikaikan kenapa bloglist tak de url blog dia

owh...kita harapkan dia tanya khabar...kita pun tak claim 'jenis kawan' apa dia yg hilang lepas kita tolong dia dari zero buat blog...tiba2..

aih..tak nk ckp byklah..nmpk mcm kita mengungkit pula

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker