Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, July 5, 2010

Isnin Ini

waaahhhhh.... tetiba aku telah ditimbuni dengan kerja yang sangat banyak!

so kena cepat buat, sedang otak tengah fresh nih!

sambil buat kerja, sambil aku berjalai jalai ke blog korang ya!

So, selamat bekerja juga untuk semua !

kerja dengan amanah! supaya rezeki duit gaji tu nanti lebih berkat! Amin..

nah layan gambar di bawah ini, aku dah pernah post! tapi mahu post lagi, sebab tadi ada orang masuk bilik ini katakan yg gambar ini sangat mengujakan! hahahahaha! (aku print hari tu, lansung dia terjumpa di atas meja ku yg berkecamuk ini! ;p ) so terasa teringin nak post sekali lagi! :) takpe kan....


8 comments:

ct_nurmarlissaa said...

ermm..wow..ijou...yg sgt mengujakan..freshh....

LYaFRINA said...

SAMALA..LYA PON TGH DUK PERAH OTAK.. NI BREAKFAST.. BLH LA LYN JAP... SBB POSE ARINI..

TP BILA DH SMPAI K TAHAP TENSION TIME NGADAP KEJE TU.. BAIK RELEASE DGN NGADAP BLOG.. HEHEHEHHEEEE...

KELLA..PIC TU MMG CANTIK.. WARNA IJAU TU... SEGAR MATA..

Kujie said...

pagi senin yg fresh...tu petanda sepanjang minggu akan baik2 saja..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

bestnye bile hari isnin cmni blh tdo smpai pkul 11.30..arghh....


wei, gmbr tu mmg cntik

LyNn HaMzAh said...

memang menyegarkan mata tgk gmbr tu kella...mesti kella terror bab amek gmbr nie kan...leh la ajar nanti...

nabilah_2908 said...

selamat bekerja juga.. :)

wee...cantiknya gambar ni..ada gambar butterfly tak..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY WAFFLE

Nadine said...

Kella...the photo tu you snap sendiri??? cunnyer!!! u have talent lah. keep it on, girl! :)

nisya said...

cantik ijau tu :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker