Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, July 27, 2010

Jari.

- balik dari JB Ahad lalu, tapi hari ni baru masuk opis!
- masuk opis dan ada byk kelija sedang menanti! nah kau!..
- pastu kat opis ada event lak tu hari ni! hahaha.. siap kau!
- uiii.. buka outlook, emel berderet ratusan... itu semua kerja tu! mamposs..
- bos surut arrange mesyuarat untuk esok lusa tulat tubing.... huhuhu...
- jgn lupa booking tiketnya juga! guna kad pencen jgn lupa ya! (3 tahun lagi nak pencen tapi dah dapat kad pencen! hmmmm...)

(si Kella ngan Kak Kin dan Kak Ain tgh nk pilih no bertuah, last2 sorang pun tak bertuah! huhuhu)

tapi yang best tadi bos tegur.. " eh u nampak kurus pulak, memang dah kurus atau baju tu nampak u kurus.."
aku senyum hehehehhe je laa...
memang kurus sikit kot... hari tu timbang 67 semalam timbang 63.5 hehehehe.... berkat aktif sokan ni!
oh ya! lupa nak citer sket pasal sokan aku tu, kami sampai suku akhir je.. kecewa gak, tapi nak uat camana.. tahun depan coba lagi! :D


terima kasih gak kengkawan yg sudi datang masa ku takda..
ok.. bagus2.. tiada barang yang hilang.. hehehe..

IringJeling: tajuk takde kena mengena ngan entri kan! apparaa..

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

wah...
banyak juga berat yang turun tu...
jealous betul la kak lynn...

nabilah_2908 said...

bnyk nya kerja dia...huhu...

tkpe..pelan2 kayuh.. ;)

tahniah..sbb dh berjaya turunkn berat badan...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

sI tEDI said...

wah! bos pun perasan kurus. mmg betul2 kurus lah nI!

LYaFRINA said...

WAAA,, SAMPAI MUNCUNG MULUT CIK KELLA.. CKP APA TU?? HEHHEHEEH.. KELLA.. RINDUNYA KAT KELLA.. HARAP DPT SLALU MCM NI..

ERMM.. MMG KELLA NMPK KURUS.. WAAA... MAKIN CUN R LPS NI.

Ain said...

kalah pun takpe la janji semangat kesukanan tu ada...

jangan jadi cam akak ni, puluh taun tak bersukan....

huhuhu...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker