Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, October 1, 2010

Rezeki Antik lagi

Telah lama ku idamkan ini
akhirnya tercapai hajat di hati untuk memilikinya!
Alhamdulillah...

Aku dapat set telefon lama ni.....
suka...
Terima kasih Mr 'M' (nama terpaksa dirahsiakan, pemberi tidak mahu nama disiarkan.. :)
dan  ianya sebenarnya masih boleh digunakan, cuma kena tukar wayarnya sebab dah lama dan uzur...

tambah lagi koleksi barang antikkoo...
Alhamdulillah..

:)

IringJeling: asyik dok main pusing pusing nombor.. sreeeett.. sreeeeett..

9 comments:

Kazaztan Team said...

nie mmg rare...pastu bila nak pusing kan nombor tu cam berat...

kella said...

hahaha.. memang..slow n steady je.. :)

Mimy Hamid said...

wowwww..sudah bagus..beb pasni ko collect antik la ..pastu hias kat umah...nicee

nabilah_2908 said...

telefon antik...nice...telefon ni color apa..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BOLEH PANDANG TAK BOLEH PEGANG

Mata Hati said...

huh.. tepon ni mmg klasik. best kalu ada 1 kat rumah...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella

tahniah tau
mesti syok ari2 pusing kekanan kekiri

psstt..kalau suka kumpul barang antik...mesti jiwa sentimental..
(masih byk y k.ayu belum mengenali citarasa dirimu)

kella said...

mimy: huhu.. itulah, bukan senang nak dapat yg antik2 ni mimy.. kot kalo ko tahu mana2 tempat best bgtau aku k!

Nabilah: kaler kuning... ada satu tu kaler itam, dia memang nak bagi kita, tapi orang lain dah kebas! huhuhu..

Mata Hati: haah... so klasik kan? yeah.. thats da word! tengkiu sudi singgah sini.. :)

Kak Ayu: kita sebenarnya rock kak, tapi dalam hati ada taman juga.. tu yang sentimental tetap ada tu..
marilah kita saling berhubungan, untuk mengenali satu sama lain dengan lebih rapat, tak rugi berkawan baik.. buat baik untuk semua kan..

Mrs Bahari said...

macam tahu je mr m tu? dude ker..?

kella said...

hehehe.. bukan dude la kak zie.. mr mag... hehehe...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker