Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, October 19, 2010

tak boleh nak fikir nak letak 'title' apa ;p

Selamat pagi pada semua .. :D

Hari ini akan menjadi hari yang sangat sibuk, dan aku mungkin tak sempat nak melawat kamu kamu semua dan update blog ngan cerita apa apa pun.. tiada cerita..

So harap maaf..

kalau dah masuk sini tu, dipersilakanlah jalan-jalan baca coretanku ya! terima kasih..

semoga segalanya berjalan lancar hari ini, Moga Allah permudahkan segala urusan kita dan mendapat keberkatan dariNya..

Jumpa lagi petang nanti ok! :)

IringJeling: jangan lupa sedekahkan al fatihah untuk ibu bapa kita pagi ni, samada masih hidup atau telah meninggal, murah rezeki.. :)

10 comments:

suamihanyisterizuki said...

allu kella, selamat pagi...

LYaFRINA said...

assalamualaikum...

Asya datang bawak senyuman y manis ni :- )

**errmmm.. jgn risau.. manis senyuman xde byk gula.. hehehe

deena farhana said...

slm kella..

wish u all da best.. :)

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wewit...
morning beb
smoga segalanya baik2 saja utk kau harini...

ardinihumaira said...

pasti baca ;)

nabilah_2908 said...

mmg hari sibuk sedunia gaknya...

sama lah kita...sy pun bnyk kje...tp..stop jap..layan blog dulu..baru bersmngt sudahkan keje..hehe..

take care Kella.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
JOM MASAK NASI

kella said...

HannyBunny... Terima kasih singgah sini pagi tadi.. hehee.. dah selamat malam pulak dah nie.. :)

Lya: hehehehe.. datang bawak senyuman yee... hehehe.. memang sampai terasa hingga ke sini.. memang manis sangat pun.. :D terima kasih...

Deena.. thanks ya! huhuhu.. hari ni berjalan dengan lancar sekali.. syukur... semoga deena juga bahagia di sana.. :D

Kamen! haiii... tengkiu beb.. terima kasih doakan aku, mungkin berkat doa kau segalanya baik baik sahaja hari ni, aura positif.. moga sentiasa bersama lah hendaknya..! tq! :)

Dni: pasti ya? terima kasih dni.. sekarang ni kan tengah kempen membaca! yokk!

Nabilah: huhuhu.. sama ke kita.. memang kot.. semalam hari isnin bebetul takda mood nak buat kerja! makanya hari ni double trouble la kerjanya! tapi.. ok.. tapi memang betul..blog menceriakan hari ku!! :D

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sayang...

hehehheh..apa kata bubuh title....selamat pagi cinta..hahahhaha...


apa-apa pun kak ayu sentiasa mendoakan kesejahteraan kamu..
i love u

Mimy Hamid said...

bzz ke cik adik manis?? bos baru ke lama?? uhuh salam

kella said...

Kak ayu... nanti suatu hari nak letak tajuk entri Selamat pagi cinta!
terima kasih ada doamu kak.. :)

Mimy..Aku kesedihan... nanti kena tukar bos baru.. aku takmo bos baru.. aku mau bos tu je.. takmo ganti ganti.. huwaaaa...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker