Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, October 21, 2010

Upss!!

tTadi, tadi boss masuk bilik aku, borak borak... ada lah 2 staff lagi dalam bilik aku nih...
masa lunch kan.. so ok je aku bukak tenet...
sesambil diorang berborak, aku layan tenet jer... biarkan mereka berdua tu yang layan boss aku tu..

ntah macamana aku tak perasan bila masa dia berada di belakangku!
sedar sedar je dengar dia kata..

" apa tu Fiona ?" ( cheh.. nama aku tetiba tukar bila menaip ni!)

" errrr... ahh.. ni.... tuu...." aku tak sempat nak kata apa apa .. dia dah mencelah

" ohhh.. blog ke tu ?"

" eh... haah.. blog ni tn hj, saya baca blog kawan saya, saya suka baca blog diorang banyak info info terkini!"

"ohhh... pastu boleh komen komen ye... ooo bagus ya?"

alamak.. rupanya dia dok perati aku dok komen kat blog korang nih!

" haah.. memang boleh komen.. blog kawan saya ni memang saya selalu baca"

" oooooo... bagus ya? abis.. Fiona tak buat blog jugak ke?"

pastu 2 org kawan aku tadi lihat aku, dan aku lihat mereka kembali!
pastu aku secepat kilat bagi signal kat kawan2 aku! jegil bijik mata minta diorang jgn bgtau yang aku ada blog! geleng2 kecil... yang diorang ni memang tahu aku ada blog! yang tn hj ni ada kat belakang, so dia tak nampak la aku kasi signal.. huhuhuuh.. sib baik tak pecah...

" er.. ha.... memang bagus tn hj, banyak blog dah sekarang ni, ini semua pun saya baca blog kawan2 kawan saya je... time free free boleh la layan..." eh.. aku tak jawab pun soklan dia tadi.... minta2 la dia lupa,

" oh.. kalau camtu saya pun teringin nak buat blog jugak lah! baguskan blog ni... saya dulu memang suka menulis... bla..bla.. bla.... hmmm.. gud.. gud.. nanti saya nak buat blog la kat tempat baru saya... tempat baru banyak masa lagi... " (dia dah nak pindah... minggu ni last.. dan aku sedih..)

pastu perbincangan seterusnya dia dok fikir apa tajuk nak kasi kat blog.. apa topik.. isu apa.... huhuhuhu.....

alamak... ada chance nak bertembung di blog ke nih!? huh..

update: aku syak dia cam tahu je aku ada blog.. mungkin saja je dia nak pancing2 aku..tengok aku mengaku ke tak ke.. ntah.. iya.. ntah idak..

9 comments:

LYaFRINA said...

oppssssss....

FIONA rupanya.. hehehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hye fionaaa....hehehe..wah..nama komersial ke tu?
wakakaka

weyh, nt link kan la blog tn hj tu..aku nk komen blog die.

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...mcm sporting jer bos kella tu...best la...nanti boleh la kak lynn comment entry dia bila dah ada blog...hehehe...

Amieynna Amin said...

fiona..
sedapnye nama..

pandai lari dr soalan kan..
hehe

kella said...

Lya: kita saja gatai la lya tulis nama fiona.. heheh..saje gatal2..

Kamen: baru ni, baru tadi ni je aku guna nama tu weh.. jgn kontroversikan nama tu.. saje meng'gateee' guna nama tu.. tetiba je terlintas.. huhuhu.. okeh aku kasi link jgn ko komen pecah lobang pulak!

klynn: huhuhu memang bos tu paling best! tapi dia dah nak pindah.. hmmm.
haa.. ye, kalo komen kat blognya nanti jgn komen kutuk kita lak ye hehehehe...

deena farhana said...

fionaaaaaaaaa...wahaha..kiut je name :)

tia said...

aiyark?
bwk2 semayang je laa tn haji.
kihkih~

kella said...

ammieynna: ehhehe. kena pandai tutup lobang rahsia.. huhu

Deena: oh.. fiona.. terciptalah irama cinta ini..hanyalah untukmu..semoga kau dapat merasai.. ;p

Tia: uih... semayang sokmo dah tn hj kita nie.. dia aura positif dalam ofis.. :)

Mimy Hamid said...

fiona..tercipta la irama cinta ini...hanya la untukmu..cehh wahh..ahaha kantoi sudahh..bos ko ok la..jeles ..baru baru aku cam hampeh

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker