Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Sunday, October 24, 2010

Drama TV3: Taubat Nasuha

Baru je habis cerita ni.. cerita ni tercalon dalam anugerah skrin rasanya, tu yang diorang siarkan malam ni..


memang sentap jugak cerita ni,
cuma memang aku tak puas hati dengan endingnya tu..
hmmm... kesian mereka.. ibu dan anak beranak mati macam tu sahaja..


hmm.. lagi pulak tu ada pembantu pengarah kat luar ni..
hahaha.. sepatutnya camni.. sepatutnya camtu.. huhuhuhu...suara suara pengkritik.. ;p


" alamak.. apsal macam ni.. spatutnya.. bla..bla..bla..."


"hehe bis tu b, apa lagi? pegi ler bgtau ke pengarah drama tu... cakap kat sini dema tak dengar pun... :)"


apa pun, cerita tu agak menarik jln ceritanya, iktibar untuk semua yang menonton..


moga ada tuah drama ni nanti di Anugerah Skrin.. :)

6 comments:

LYaFRINA said...

adusss...
lya menangis tgk citer ni..
mmg sedih & sadis... serta penuh pengajaran.. especially buat kaum ayah y nak mdidik anak2..

LyNn HaMzAh said...

pembantu pengarah dan pengkritik tu kat mana-mana pun ada...hehehehe...

p/s : kella, kalau ada masa share la tips amek gmbr...kella pandai shoot gambar kan...

LyNn HaMzAh said...

pembantu pengarah dan pengkritik tu kat mana-mana pun ada...hehehehe...

p/s : kella, kalau ada masa share la tips amek gmbr...kella pandai shoot gambar kan...

nabilah_2908 said...

cerita ni...sbnrnya kisah sebenar...di drama kan...

suka la dgn drama arahan Jinggo & Shiela..mesti best.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

azzey said...

Kella: citer ni mmg sedih! 2 kl dh tgk....2 kali jglah saya nanges!!!

Mimy Hamid said...

sbb tu motip citer ni..kalau dah tak suka pulangkanNYA..si bapaknya kan hangin je...last last dah takde baru nak menyesal

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker