Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, October 12, 2010

11211

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!

angka itu semakin dekat, kamu kamu yang bertuah memiliki nombor itu, sila lah print screen dan maklumkan padaku! InsyaAllah.. ada rezeki untuk kamu yang bertuah...

terima kasih.

13 comments:

Kazaztan Team said...

wahhh murah rezeki...ada peluang kah nie

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

no bertuah anda pada hari ini :

6650

SMS ON TUAH
ke 33600

utk mendapatkan no bertuah anda setiap hari!

LYaFRINA said...

huhuhuu..
kalo ada rezeki lya..angka tu milik lya..
hehehhee

** xpe kella..xperlu rs bsalah.. y sakit ttp skit. mcm aritu,, tp x msuk icu j..

ct_nurmarlissaa said...

mungkihkann aku org nya.....?????;-)

kella said...

kazaztan: ada.. ada.. peluang sentiasa ada.. insyaALlah

Kamen: betul ke itu no bertuah rini? sebab si Ah Heng selalu minta no dari aku, katanya kalau aku kasi mesti ada ong! heheh..

Lya: insyaAllah.. cuba lya, cuba mana tau rezeki lya kot.. kan.. insyaALlah..

Kak Mas: hehehehehe.. semua orang ada kemungkinan nih.. insyaALlah ada rezeki tak kemana.. huhuhu.. :)

nabilah_2908 said...

oh....lebih kurang 68 org visitors lagi... :)

erm...apa simboliknya nombor 11211 pada kella...share la sikit.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI Z

DrSam said...

salam. masih tertanya-tanya...apakah no itu ?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella...wah..sure ada yahng bertuah tu...agak-agak apa eik hadiahnya..heheheh

jom sayang. ambil award dr sis...


http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/10/award-dari-aeini-at-home.html

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku kena singah dan comment berkali kali...
somoga hajat tu tercapai

suara said...

Salam siggah kella,

aci tak kalau tanya hadiah apa? Ahaks...

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

skunk 11040..

aku printskrin no tu bole dpt hadiah jugak tak??

Mimy Hamid said...

kat mana no nya ni..tak nampak

kella said...

Kome kome semua! nombor 11211 dah terlepas pun... takda ke orang yang dapat nombor tu? ishkk.. takpelah.. nanti buat nombor baru je... saje suka2 ni tau... jgn nanti orang ingat lain pula..

iskh.. tak sabar nak kasi adiah nih.. heheheheh...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker