Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, October 18, 2010

Gambar : Si Kecil..


Lama dah aku tak post gambar kan..

hari ni teringin nak post gambar-gambar bunga yang kecil2 ni.. si kecil yang orang takkan perasankannya pun...

namun tetap ada rupa.. :)





11 comments:

nabilah_2908 said...

cantik bunya pink tu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF - PART 2

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

wau..pakai DSLR ke..

kella said...

Nabilah.. kecil kecil yang cantik.. tengkiu..

Kamen: sob.. sob.. (sensetif..) ;p aku tak ada dslr beb.. itu memang idaman kalbu tu, tapi tak berjaya lagi nak dapat.. huhuhu.. aku pakai kamera cikai je nih.. cikai2 pun.. ada jugak..Alhamdulillah..

Mak Su said...

cantik bebenau!

Nadine said...

Bunga2 ni reminds me of my childhood. Dulu kecik2 suka pegi kutip bunga2 ni kat padang blakang rumah, then main masak2. masak bunga. hehehe.. :)

kella said...

Maksu: Mekasih.. banyak banyak...Alhamdulillah.. ciptaan Allah..

Nadine: hehhehehe.. me too la nad! bunga2 kecik ni suka dipetik2.. especially yang kaler kuning tu.. (tiada dalam gambar) tak tahu lak nama apa..
nad siap main masak2 lagi... suddently i teringin pulak nak terbayangkan cmana u masa kecik2 tu.. :)

cikgu isza said...

cantiknyer.. belum pinjam buat header?

:D

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

SALAM MALAM ISNIN SAYANGKU KELLA

amboi....sejuk mata memandang...walaupun bab kata kella tak guna dslr...but..memang nampak shoot yang cantik..

kalau dslr?...sure hasil tembakan dari kella menjadi...lagi terbaik..

i like u hobby..

kella said...

Cikgu: :D terima kasih.. ala.. boleh je cikgu amik gambo nie.. bunga tu yang cantik.. kita tukang tangkap gambar yang cantik itu aje.. :)

Kak Ayu: Selamat Pagi kak.. haahh.. kita klik 'macro' je pada kamera biasa tu.. tu yang boleh jadi camni..
tapi kita kan dah penah guna dslr kawan ritu.. tak menjadi pulok! tak jadi.. huhuhuhu.. nak kena practise tu sebenarnya.. practise make perfect! :D terima ksih

Mimy Hamid said...

gambar tu ko snap pakai kamera baru ke lama?? huyoo cam teknik dslr la...

kella said...

gambor tu pakai kamera biasa yang lama la.. tak da kamera dslr lagi la.. weh mimy.. ko tak minta hantaran dslr ke? mintak la weh.. mana tau dapat.. leh aku pakai pakai.. huhuhuhu..
kesitu?

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker